Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen gün bir Ersin diye bir arkadaşın iki sene önce anırdığını gösteren bir video görmüştüm forumda. Onu gördükten sonra "benim adım Asuman" diye bağırman çok hafif ve safça olur. Üstüne çıkman gerek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benden başka ersin var mı bu forumda. Ve ben böyle birşey dedim mi o mesajı bulman senin için iyi olur yoksa

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sinanı ve tolgayı neye dayanarak kadroya yazıyoruz ikiside berbat sezon geçirdi ikiside içime sinmiyor şahsen benim özellikle sinan beş para etmez kanat transferide lazım

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sinan ancak güclü bir takım icinde parlar. sorumluluk alabilecek bir topcu degil, işler kötü gittiginde ortadan kaybolan bir topcu.

aslında yetenek var, golü koklayan bir hücumcu, süper ligde 25-30 gole cıkma potansiyeli var ama güven yok.

Ali Naci Küçük: Tudor takımı Selçuk İnan'ın üstüne kuruyor. Muslera'da kalede yeri garanti diğer isim.

Dursun Özbek: "Sneijder, bize transfer olasılığında nasıl davranacağımızı konusunu menajeri vasıtasıyla sordu. Biz de kendisini bir görelim"

Sneijder ne zamandır kendine kulüp arıyor ama 5m verecek kulüp bulamıyor medyada yönetim gitsin istiyor Sneijder kalmak isiyor falan hikaye Sneijder gtmek istiyor bariz belli menajeri sürekli kulüp arıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt