Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önümüzdeki haftaiçi hareketli olur,hadi hayırlısı bakalım...oynanan futbolu görelim Tudor'u bundan sonra gerçekten analiz edebiliriz

tudor bu kafayla cok fena rezil olacak gibi hadi hayirlisi bakalim

Riekerink: "Cavanda’yı Lazio'dan bilen Muslera’ya sorduk, olumlu konuştu. Rodrigues, yönetim listesindeydi. 'Limiti aşmıyorsa alın' dedim."

Riekerink: "Cavanda’yı Lazio'dan bilen Muslera’ya sorduk, olumlu konuştu. Rodrigues, yönetim listesindeydi. 'Limiti aşmıyorsa alın' dedim."

Dünyada sağ bek kalmamış gibi ts nin kadro dışı bıraktığı adama talip ol, sonra Muslera olumlu referans verdi de. Hadi oradan !

Yerli sevici bir antrenör olsa normal karşılarım ama Tudor'un kendi isteğiyle Selçuk üzerine takım kurma ihtimali yok.
Ya yönetim zorluyordur yada selçuk bu muhabirleri sağlam mamalamış.

Ucaklar inecek nedir ya
Dursun Özbek kaldırdık bekliyoruz .

Transfer çalışmaları konusunda soruları yanıtlayan Özbek "Transfer konusunda engelleri kaldırdık , bir takım ipotekler elimizi kolumuzu bağlıyordu. Haftabasindan itibaren çalışmalar hız kazanacak.

Bu patates liginde oynamaya devam etmek istiyorsa maaşını indirmesi lazım

Büyük maçlarının bir çoğunda kaybolan topcu icin yilda 5m verilmez

Kimse bu kadar aptal olmamalı
Lan adama sorduk mu seninle uzatacagiz ama maasini 2.5 seviyesine cekmek istiyoruz diye. Hayir, varsa yoksa tudor istemiyor haberi pompalanip duruyor.
Ve bu forumda sor bakalim sneijderin gitmemesini isteyenler maasini indirmesin mi diyor. Sapla samani karistirip durmayin.
Tum takimin maasi inmeli muslera haric tum takim %40oraninda inmeli inmiyorsa kapi orada yerleri dolar bi bok yaptiklari yok zaten.
Ama sneijder 5 aliyor diye takinti yapilip duruyor. Bu adamin maasi 3.5 milyon euro yilda 1.5 milyon euro imza parasi veren gerizekaliyi asıp kesin. Ha 2.5a dusurcez diyince hayir diyecegini de zannetmiyorum ust duzey 2 sene daha oynar zaten su an gondersen hicbir yerden mevcut parayi alamaz. Paragoz herifte degil zaten yatirimlari var imaj gelirleri var biz bosuna kuruntu yapip duruyoruz. Dursunun malligini cekiyoruz sadece

A.S

Kalktı mı ki?
2ae3e1726080f55182dc729881b76367.jpg

TapaTalK

Takimi josuenin etrafina kurarim yine selcugun etrafina birsey kurmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt