Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e877ca42d46ed4010de76fc3fff5af60.jpg

TapaTalK

Şunu net söyleyebilirim ki Wesley'i gönderip Belhanda'nın o işi yapabileceğine inanan varsa büyük hata içinde..

Sneijder ne yaptı yav deyip bu boktan sezonda 15 asist yaptığını hatırlatmak isterim..

Selçuk geçen sene 2 maçta Tudorun kurtarıcısı oldu. Sakatlık makatlık da yaşamadan. Tudor olsan sende gitmesini istemezsin bence de bize yakışmıyor ama Sneijder'in son senesi bu sene yanlış hatırlamıyorsam , asla uzatmayacaklarını biliyoruz bizimkilerin , belki Çinden para kazanırız keşke futbolu bizde bıraksa ama uzatmayacaklar belli.

Wes selçuk tolga jong maaşları toplamı ile modric alonso yapabilirmyiz ? Kaç aldıklarını bilen varmı?

Bizdeki maaşlar harbi skandal sadece selçuk tolgaya 6m veriyoruz oynamayan jong 3 e yakın alıyor yazık günah kardeşim bu kadar olamaz

Modric 12-13
Alonso 10-11

Riekerink: "Cavanda’yı Lazio'dan bilen Muslera’ya sorduk, olumlu konuştu. Rodrigues, yönetim listesindeydi. 'Limiti aşmıyorsa alın' dedim."
Lan musleraya ne soruyosun senin kendi fikrin adamlarin yok mu?
Bide gitmis kaleciye sormus

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

Sneijder'i yaptığı asist üzerinden savunanlar Burak Yılmaz'a o kadar gol atmasına rağmen küfür edenler ile aynı kişiler.

Not: Burada Burak Yılmaz savunulmamıştır Sneijder'e laf sokulmuştur.

Selçuk geçen sene 2 maçta Tudorun kurtarıcısı oldu. Sakatlık makatlık da yaşamadan. Tudor olsan sende gitmesini istemezsin bence de bize yakışmıyor ama Sneijder'in son senesi bu sene yanlış hatırlamıyorsam , asla uzatmayacaklarını biliyoruz bizimkilerin , belki Çinden para kazanırız keşke futbolu bizde bıraksa ama uzatmayacaklar belli.

Allah allah o dediğin wesley olmasın. En son küme düşen antep'e son dakika golüyle maç kazandırmıştı wesley. O maç 1-1 bitseydi görürdüm tudor efendiyi

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ha tabi Selçuk İnan'ın kankasıydı değil mi kendisi. Unutmuşum pardon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt