Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.133
- 20.032
- 3.313
Kadro Temizliği 2 yıl sürer...saka gibi kadro
komple cöp !
Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro Temizliği 2 yıl sürer...saka gibi kadro
komple cöp !
Belhanda ve Gomis cepte bence.insallah diyelim...
tete iptal , imbula iptal ... yakinda belhanda da iptal olur.. teker teker dusuyor
Ribéry gelecek diyen hollandali burda mi
Mehmet özbek miydi neydi adi
Bunun için her sene CL oynamalıyız.Doğru söylüyor. Gelişmeyi ve kariyeri düşünüyorsa oynayacağı yer LOW Türkiye ligi diil Fransa.
İngiltere'de Türkiye ligine Katar/MLS ile aynı seviyede baktıklarını birtek Türkler anlayamıyor. Sadece Türkiye diil bir sürü ülkeye.
Sen kendi ülkende adam gibi oyuncu yetiştirip ihraç edemeyen bir ülkesin, milli takımına bile Almanya'dan oyuncu çalıyorsun. Kimse sana genç oyuncusunu vermez. Sen kendi ligindeki oyuncuyu beğenmezken onlar da Türkiye çöplüğüne gömmek istemiyor olabilir.
Önce elindekini geliştir.
Bruma'yı bile Galatasaray diil Real Sociedad geliştirdi, yoksa o da sönüp gidecekti. Hazır lokma istiyorsunuz siz, elindekini geliştir önce, ihraç et sürekli, o zaman bu herifler yapıyor derler, zaten o zaman onların İmbula'sına da ihtiyacın kalmaz.
Ben bu heriflerin yerinde olsam Türkiye ligine genç oyuncu yollamam. Sen de yollamazsın.
Kadro Temizliği 2 yıl sürer...
Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk
Takım Sneijder'e göre taktik belirliyorsa, ve en 'Değerli' oyuncu oysa ilk sazı eline alması gereken o. Tabii ki ondan bekleyeceğiz, bunu vermesi için 5 m € alıyor zatenTuna nin da dedigi gibi yaz kampinda Bruma dan sonra en fit adam Sneijder di gecen yaz. Hatta burada cok konusulmustu adam incecikti. Daha neyin ne oldugunu bilmeden sacmasapan bir argüman atiyorsun ortaya.
Futbolun bir takim oyunu oldugunu hala cözememissiniz anlasilan. Büyük maclarda neredeydi diye bir sehir efsanesi uyduruldu flüt gibi caliyorsunuz her Sneijder trartismasinda. Tüm takim neredeydi o maclarda diye sorarim sana? Sanki tüm takim iyiydi de tek bu adam kötüymüs gibi konusuyorsunuz ya en güzel tarafi da o yani. Takim tek adamdan ibaret mi de hep Sneijder de Sneijder? Ayrica son Fener macinda adamin Garry ye al da at diye bir asisti vardi, IBB macinda 2 tane gollük pasi vardi, ilk Besiktas macinda 2:0 öne gectigimizde sahanin en iyilerinden biriydi.
Sneijderi yollayin, Selcuk kalsin Semih kalsin Tolga kalsin Serdar kalsin bunlarla gün yüzüne cikariz tabi. Hayal dünyasindan uyansaniz iyi olacak. Dursun'un iyi takim kurabilecegine inananlar var, hadi onu gectim Tudor'un iyi teknik direktör oldugunu düsünenler var. Takimin yildizlari ile gecinemeyen adamdan hic bir bok olmaz. Köyüne geri döner ligin ikinci yarisini göremeden bu gidisle.
iddia ediyorum selcuk suan bosta olsa bütün kulüpler ister
ozaman bi siz biliyosunuz bu isi demektir bu
Çok marjinal, şekil ve karizmatik bir diziliş ama.Umarim 3421 oynamayiz, bir turlu isinamadim bu formasyona
PTT 1. Lig de bütün takımlar ister...aynen.iddia ediyorum selcuk suan bosta olsa bütün kulüpler ister
ozaman bi siz biliyosunuz bu isi demektir bu
Çok takılmamak lazım dizilişlere/ sayılara.Umarim 3421 oynamayiz, bir turlu isinamadim bu formasyona
PTT 1. Lig de bütün takımlar ister...aynen.
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Çok takılmamak lazım dizilişlere/ sayılara.
Önemli olan
( A ) Sistem / Taktik
+
( B ) Kaliteli Oyuncular
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Mehmet OcakRibéry gelecek diyen hollandali burda mi
Mehmet özbek miydi neydi adi
Hani bozim baştaki 10 numara istemiyordu?...
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk