Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2016-17 ''Salı gününden sonra transfer bombaları patlayacak''

2017-18 ''Pazartesi'den sonra İstanbul'a G.Saray uçakları inmeye başlayacak''

Yeni (eski) efsane Avatar Geri döndü.
Ve hemen şans getirdi.

Nasri H.O.
Bitmiş.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Sneijder OUT
Nasri IN

tumblr_lnhwfcgAcL1qfj1xoo1_r1_500.gif

dursun özbek gecen sezonu ekonomiye bagladida gecen sezon sirf bonservise yaklasik 30 milyon avro harcadi. en cok para ödiyen kulüp biz degilmiydik gecen sene ? eeee sonuc ? tirt

20 transfer yapildi 1 tane adam gibi transfer yok aralarinda. isler iyi gidince nazifolgu cikip bütün transferleri ben yaptim diyodu isler kötü gidince benim transferle alakam yok dedi

bu almadi o almadi kim aldi ozaman bu cöpleri ? kapici hasan efendimi ?

Acerbi veya başka bir sol ayaklı stoper alınmalı, Maicon stoperdeki sıkıntıyı çözmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O takimda ilk 11 oynayan bazi futbolcular kadroda, yada bir iki sene önce hala kadrodaydi. Onun disinda Elmander yada Ujifa gibi topculari taraftar zaten hic istemiyordu alindiklarinda. Simdi o 2011-2012 kadrosu rezil bir sekilde tamamlasa sezonu, 4. yada 5. sirada, sence taraftar ne derdi o oyuncularin seviyesi ile ilgili ?

Acik konusayim, 2011 yilinda öyle cok yildizdolu kadromuz yoktu, hepsi görevini yapti sadece, bir birinden rol calmadan. Ve oynayabilecegi en iyi formasyonu olusturduk, cok gec olmadan.

O nedenden dolayi, takimin esnekligini kisitliyan, futbolculardan arinmak gerekiyor.

Arkadaşım kıt mısın yoksa şaka mı yapıyorsun.

O zaman transfer edilen oyuncuların hepsi kalburüstü oyunculardı. Selçuk en formda döneminde Melo gibi bir canavar yeni başlangıç yapmıştı. Toplanan oyuncuların hepsi başarıya aç oyunculardı. Ve koşmayı seven oyunculardan oluşan bir ekiptik.

Sen şimdi diyorsun ki leş oğlu leş Selçuk ile kazma Tolga'nın yer aldığı sistemle 2011-2012 sezonundaki gibi oynama ihtimalimiz var. Takımın esnekliğini kısıtlayandan kastın ne tam olarak anlamadım? Şampiyonluğa oynayan takımın esneme ihtimali, şansı bulunmuyor. Ha illa oyuncu hedef almak istiyorsan, Sneijder'i yiyeceğim diye tutturacak isen önce Selçuk ile başlayacaksın. Ben sana bu adam takımın rakip kaleyi bırak 3. bölgesine gidebilme ihtimali diyorum sen hala gönderilmeli 2011-2012 sezonu gibi deneme yapmalıyız diyorsun.

Bak şu forumda yıllardır takılıyorum. 3 tane boş konuşan adam bilirim. Birisi sensin. Birisi Hakan Delikanlı biri de Arif Ulu. Siz 3'ünüz futbol namına bir şey bilmiyorsunuz. Hayal dünyasında yaşayan tiplersiniz. Gözünüzü seveyim şurada boş konuşmayı bırakın. Hiç mi işiniz gücünüz yok anlamıyorum. 4 yılda 15 bin boş mesaj atacak kadar boş musun?

Son düzenleme:
dursun özbekin sakat oyunculara olan özel ilgisi sempatisi oldugunu düsünürsek nasrininin gelmeside muhtemel olasiliklardan birtanesi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt