Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşım kıt mısın yoksa şaka mı yapıyorsun.

O zaman transfer edilen oyuncuların hepsi kalburüstü oyunculardı. Selçuk en formda döneminde Melo gibi bir canavar yeni başlangıç yapmıştı. Toplanan oyuncuların hepsi başarıya aç oyunculardı. Ve koşmayı seven oyunculardan oluşan bir ekiptik.

Sen şimdi diyorsun ki leş oğlu leş Selçuk ile kazma Tolga'nın yer aldığı sistemle 2011-2012 sezonundaki gibi oynama ihtimalimiz var. Takımın esnekliğini kısıtlayandan kastın ne tam olarak anlamadım? Şampiyonluğa oynayan takımın esneme ihtimali, şansı bulunmuyor. Ha illa oyuncu hedef almak istiyorsan, Sneijder'i yiyeceğim diye tutturacak isen önce Selçuk ile başlayacaksın. Ben sana bu adam takımın rakip kaleyi bırak 3. bölgesine gidebilme ihtimali diyorum sen hala gönderilmeli 2011-2012 sezonu gibi deneme yapmalıyız diyorsun.

Bak şu forumda yıllardır takılıyorum. 3 tane boş konuşan adam bilirim. Birisi sensin. Birisi Hakan Delikanlı biri de yağcılığını yapan Ozan Puki. Siz 3'ünüz futbol namına bir şey bilmiyorsunuz. Hayal dünyasında yaşayan tiplersiniz. Gözünüzü seveyim şurada boş konuşmayı bırakın. Hiç mi işiniz gücünüz yok anlamıyorum. 4 yılda 15 bin boş mesaj atacak kadar boş musun?

benim ne günahım var ya renkdaş ayb olmadımı şimdi

S a m i r N a s r i

Samir+Nasri+France+v+Finland+PicVdvpr1npl.jpg

Arsenal

YouTube

M.City

YouTube

Sevilla

YouTube

Son düzenleme:
Gomis bugun yada yarin mi aciklaniyordu ?

Aydincim birak u20i, u12 de bile oynayamazsin sen . Gec o isleri.
Demirbay a da Hsv doneminde aynisi deniliniyordu. Cagirldimi ?

ahmetcim u20 lerde herkes oynar sen bile oynarsin

sinan, koray bile oynadilar.. sonuc ?

kaldiki sen onuru keremle kiyaslayacak kadar cahilsen ben seninle tartismaya girmem..

kerem iyi oyuncu onur ise teneke aradaki fark bu..

kerem bu sezon 6 gol 10 asist yapti bu sezon onur ne yapti bana bi anlat ?

Arkadaşım kıt mısın yoksa şaka mı yapıyorsun.

O zaman transfer edilen oyuncuların hepsi kalburüstü oyunculardı. Selçuk en formda döneminde Melo gibi bir canavar yeni başlangıç yapmıştı. Toplanan oyuncuların hepsi başarıya aç oyunculardı. Ve koşmayı seven oyunculardan oluşan bir ekiptik.

Sen şimdi diyorsun ki leş oğlu leş Selçuk ile kazma Tolga'nın yer aldığı sistemle 2011-2012 sezonundaki gibi oynama ihtimalimiz var. Takımın esnekliğini kısıtlayandan kastın ne tam olarak anlamadım? Şampiyonluğa oynayan takımın esneme ihtimali, şansı bulunmuyor. Ha illa oyuncu hedef almak istiyorsan, Sneijder'i yiyeceğim diye tutturacak isen önce Selçuk ile başlayacaksın. Ben sana bu adam takımın rakip kaleyi bırak 3. bölgesine gidebilme ihtimali diyorum sen hala gönderilmeli 2011-2012 sezonu gibi deneme yapmalıyız diyorsun.

Bak şu forumda yıllardır takılıyorum. 3 tane boş konuşan adam bilirim. Birisi sensin. Birisi Hakan Delikanlı biri de yağcılığını yapan Ozan Puki. Siz 3'ünüz futbol namına bir şey bilmiyorsunuz. Hayal dünyasında yaşayan tiplersiniz. Gözünüzü seveyim şurada boş konuşmayı bırakın. Hiç mi işiniz gücünüz yok anlamıyorum. 4 yılda 15 bin boş mesaj atacak kadar boş musun?

2016´da üye olmus biri olarak, fazla mi fikir sahibisin aceba ?
Termometren mi var ki, basariya ac olduklarini ölcebildin ? O basariya ac kadro peki neden ilk 10 hafta, bukadar siritti ? Bu siritma 5 hafta daha devam etse, sezon nasil sonuclanirdi ? Sonra bu ac dedigin oyuncular icin, senin tarzinda taraftarlar nasil yorum yapacaklardi ?

Selcuk Inan kötü, fakat kimse Selcuk Inan üzerine sistem kurmuyor. Selcuk Inan var diye, illaki 4´lü orta saha, illaki 3 orta saha, illaki tek forvet diye kisitlamalara girmiyoruz. Aynisi Tolga icinde gecerli, sahada nereye koyarsan, her türlü dizilis ve sistem icerisinde görevini yapacak bir oyuncu.

Sneijder bu takimin ücüncü bölgeye gitme ihtimali gibi tezler de sadece gülünctür. Sneijder o ücüncü bölgede tutunamamizin yegane sebeplerindendir.

------------------------------------------

Kim hayal ile yasiyor, kim gercekler üzerine fikir üretiyor... ???

2008´den beri Galatasaray:

7 sene boyunca tek forvet oynadi = 1 Sampiyonluk
3 sene boyunca cift forvet oynadi = 3 Sampiyonluk

Süperlig´de son sampiyon olan yabanci hoca Kalli... 10 sene önce, ve 4-4-2 oynadi.

Her sene, her defasinda kafasi ile duvara carpanlar, buna ragmen, bir gün bu duvari o kafa ile kirabilecegini zannedenler, asil hayal dünyasinda yasayan bireylerdir.

Realite budur.

Son düzenleme:
üzülüyorum size... burada gomis belhanda clichy diye oyalanıyorsunuz. dursun başkanınız size adem büyük'ü alınca aklınız başınıza gelir :D

iyi kötü dirar ve belhanda'yı aldık, ikisi de iş yapacak topçular. aykut kocaman da iyi antrenör bence. yani siz bu sene yine çile çekeceksiniz beyler :) geçmiş olsun şimdiden :)

üzülüyorum size... burada gomis belhanda clichy diye oyalanıyorsunuz. dursun başkanınız size adem büyük'ü alınca aklınız başınıza gelir :D

iyi kötü dirar ve belhanda'yı aldık, ikisi de iş yapacak topçular. aykut kocaman da iyi antrenör bence. yani siz bu sene yine çile çekeceksiniz beyler :) geçmiş olsun şimdiden :)

adam büyük ucakla gelemezki olsa olsa minibüsle gelirdi o

Hahahhahajahaajaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt