Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.955
- 10.788
- 2.838
adam laf sokarken duyum veriyor değişik bir tip
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah alırsınız 5 yıllık aşkınıza kavuşursunuz biz de onun o saçmasapan bonservisinden kurtulmuş oluruz.belhanda yı biz aldık...
belhanda yı biz aldık...
İnşallah alırsınız 5 yıllık aşkınıza kavuşursunuz biz de onun o saçmasapan bonservisinden kurtulmuş oluruz.
sent via GSC
üzülüyorum size... burada gomis belhanda clichy diye oyalanıyorsunuz. dursun başkanınız size adem büyük'ü alınca aklınız başınıza gelir
iyi kötü dirar ve belhanda'yı aldık, ikisi de iş yapacak topçular. aykut kocaman da iyi antrenör bence. yani siz bu sene yine çile çekeceksiniz beylergeçmiş olsun şimdiden
![]()
hayırdır senin profilde neden dursun var? çok mu seviyorsun yoksa![]()
ezike bak heleüzülüyorum size... burada gomis belhanda clichy diye oyalanıyorsunuz. dursun başkanınız size adem büyük'ü alınca aklınız başınıza gelir
iyi kötü dirar ve belhanda'yı aldık, ikisi de iş yapacak topçular. aykut kocaman da iyi antrenör bence. yani siz bu sene yine çile çekeceksiniz beylergeçmiş olsun şimdiden
![]()
üzülüyorum size... burada gomis belhanda clichy diye oyalanıyorsunuz. dursun başkanınız size adem büyük'ü alınca aklınız başınıza gelir
![]()
hayırdır senin profilde neden dursun var? çok mu seviyorsun yoksa![]()
Evet tapıyorum siz koyunların Azize taptığınız gibi.hayırdır senin profilde neden dursun var? çok mu seviyorsun yoksa![]()
ulan varya kiskancliktan cildiriyorsunuz.. paraniz yok diye kuduruyorsunuz
![]()
![]()