serkan konyali
Cezalı
- 16 Haziran 2017
- 139
- 0
- 316
Kus arkadaşınıda al git bu forumdan
edit
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2016´da üye olmus biri olarak, fazla mi fikir sahibisin aceba ?
Termometren mi var ki, basariya ac olduklarini ölcebildin ? O basariya ac kadro peki neden ilk 10 hafta, bukadar siritti ? Bu siritma 5 hafta daha devam etse, sezon nasil sonuclanirdi ? Sonra bu ac dedigin oyuncular icin, senin tarzinda taraftarlar nasil yorum yapacaklardi ?
Selcuk Inan kötü, fakat kimse Selcuk Inan üzerine sistem kurmuyor. Selcuk Inan var diye, illaki 4´lü orta saha, illaki 3 orta saha, illaki tek forvet diye kisitlamalara girmiyoruz. Aynisi Tolga icinde gecerli, sahada nereye koyarsan, her türlü dizilis ve sistem icerisinde görevini yapacak bir oyuncu.
Sneijder bu takimin ücüncü bölgeye gitme ihtimali gibi tezler de sadece gülünctür. Sneijder o ücüncü bölgede tutunamamizin yegane sebeplerindendir.
------------------------------------------
Kim hayal ile yasiyor, kim gercekler üzerine fikir üretiyor... ???
2008´den beri Galatasaray:
7 sene boyunca tek forvet oynadi = 1 Sampiyonluk
3 sene boyunca cift forvet oynadi = 3 Sampiyonluk
Süperlig´de son sampiyon olan yabanci hoca Kalli... 10 sene önce, ve 4-4-2 oynadi.
Her sene, her defasinda kafasi ile duvara carpanlar, buna ragmen, bir gün bu duvari o kafa ile kirabilecegini zannedenler, asil hayal dünyasinda yasayan bireylerdir.
Realite budur.
Serkan Konyalı ve Berkay dışında kuş var mı şuan konuda
Evet tapıyorum siz koyunların Azize taptığınız gibi.
sent via GSC
Neden cevap veriyorsunuz bu rezil adama ? belli ki yedirememiş bizi sinir etmeye gelmiş buraya,kanmayınız.
seni top edelim istersen,hevesin var gibiben azize tapmıyorum tapsam da profilime koymam
sen aşıksın galiba dursun'a
yoksa sennn.. gay mısın? ha![]()
ben azize tapmıyorum tapsam da profilime koymam
ben azize tapmıyorum tapsam da profilime koymam
La batuhan sen niye zeki Müren gibi konuşuyorsun