Fahrettin Baştürk
Cezalı
- 17 Haziran 2017
- 12
- 0
- 301
Çok mu komik lan koyuk
beni görse el pençe divan duracak 22lik şebek beni alıntılamasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok mu komik lan koyuk
Fahrettin BaştürkEvet berkay kuşunun kafası koptu var mı başka
Sen kaçlıksın lan topitopbeni görse el pençe divan duracak 22lik şebek beni alıntılamasın
öhöhöhö bu kuşu da alın adminlerbeni görse el pençe divan duracak 22lik şebek beni alıntılamasın
Pardon renkdaş hatlar karıştıKimsin derken?
sen kımsınSen kaçlıksın lan topitop
cık dısarı
Baskanim bomba gibi geliyor Fistik gibi Gs birakacagi icin Can etkilendi demek ki1 yıl önce o kadar uğraşmıştım,ben Dursunculuğu bıraktım Can devraldı.Halefimin çıkması güzel.
belhanda onun kıca öyle girmişki,fenerbahcesinde sanıyo belhandayı.hülyasında bogulsun.
Pardon kardes kus alarmı öttü üstte ki uyeymıs kus ona ötmüsAyıp olmuyor mu? Sebep ne?
kes dursuncu
dursun'un yağlı suratını yalıyo musun doğru söyle![]()
Pardon renkdaş hatlar karıştı
2011 üyesiyim güzel kardeşim. Bakalım oyunculara başarıya açlar mı.
Selçuk şampiyonluk yaşamamış. Melo dışlanmış kendisini kanıtlama peşinde. engin, ceyhun şampiyonluk yaşamamış. ujfalusi şampiyonluk yaşamamış, elmander şampiyonluk yaşamamı, riera kendisini kanıtlama peşinde, necati takımı için yanıp tutuşan birisi, semih şampiyonluk istiyor, hakan balta takımı için elinden geleni vermeye çalışan birisi, muslera şampiyonluk istiyor. sadece eboue doymuş birisiydi. o da yeni heyecan aşkına bizle kalkındı tekrar. yani neredeyse transfer edilen her oyuncu şampiyonluk için yanıyor.
Arkadaş istatistik ile cevap veriyorsun ama istatistiği yok sayıyorsun. Aç bak bakalım Sneijder'in olmadığı maçlarda nasıl oynamışız son 2 sezon. O varken kaç galibiyet var yokken kaç galibiyet var. Kaç gole direk katkısı var kaç gole dolaylı yoldan katkısı var. Boş konuşuyorsun diyorum ısrarla devam ediyorsun.
Galatasaray'ın genlerinde çift forvet oynamak olabilir. Ayrıca bu takım his takımı. Sağ olsun Dursun ile bu bitti. Ayrıca his takımı olmak ya da genlere sahip çıkmak yeterli olmuyor. Futbol artık değişti. Senin düşündüğün eski kafa futbol yok. Şampiyonluk istiyorsan başarı istiyorsan taktikle oynayacaksın. 4-4-2 oynayacağız diye diyorsun ki bizi pozisyona sokan adamı gönderelim. E bu takım 4-4-2 de denedi. Onda da fıs çıktı. Anlamıyorsun herhalde Terim neden son zamanlarda sakat sonuçlar aldı. Rakipler çözmeye başlamıştı sistemi. 4-4-2 futbolda en kolay çözülen sistem. Kafan çalışsa anlarsın ubnu
sen kımsın