Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevilla ve Kjaer cephesi transfere hazır. Fatih Terim, Kjaer’e onay verirse kiralık veya bonservisle transfer gerçekleşecek. GS sadece UEFA kararını bekliyor. (A Spor) Red Report on Twitter

emre akhbabaya max. 3-4m avro ödenir. öyle cengiz ünder kadar yetenekli bir fussbalci olmadigi için ona pörnögrafik rakamlar ödemek son derece aptallik olur.

Bennacer-Bastien gibi isimler doğru isimler aslında. Yetenekli, potansiyeli olan, daha tam çıkış yapmamış isimler. Ama Fernando'nun yanına olmuş, kalitesi tartışılmaz bir isim almak lazım. Orta saha çok mühim. Orta saha kalitemiz ligin çok üstünde olmalı.

Forumun kalitesi o kadar düşmüş ki eskiden buraya futbol bilgimi artırmaya gelirdim futbolcu bilgimi ama herkes tutturmuş emre akbaba trezeguet emre mor ya arkadaş başka topçu yok mu çok daha ucuza çok daha iyileri var. Herkes bide böyle hayran hayran anıyor bu adamları noldu bize eskiden modric i eleştiren adamlar bugün emre akbaba diye yanıp tutuşuyor.

Feghouli Maicon ve Belhanda işin geçen yaz nöbetler tutuldu Dursun özbek e alması için baskı yapıldı tweet ler maniler yazıldı bugün ikisi de yerin dibine sokuluyor bedavaya elden çıkarılmaya çalışılınıyor.

Garry için ölüp bitmenin anlamı da yok aynı şeyi yasin de yaptı bir önceki şampiyonlukta takımı taşıdı goller attı herkes 11lere yazdı sonra gördük yasini bize neler kaybettirdi. Satılabilir değişilmez birisi değil asla.

Nolur artık eski halimize dönelim fbjk taraftarı gibi bu çöp gitsin bu iyi gelsin diyerek FM oynamayı bırakalım artık.
Boş yapma.
Kulübe bomboş, Emre Akbaba da bu ligde alınabilecek birkaç kaliteli yerliden biri. Senin işkembeden salladığın gibi daha ucuza daha iyileri filan yok yani.
Emre M. potansiyelini FT ile ortaya çıkarırsa bu ligde onu durduracak defans yok.
Maicon ve Belhanda'ya gelince... Belli ki futbolu gözlerinle izlemiyorsun. 10 yaşındaki çocuk bile bu adamların kabul edilebilir mantıktaki tekliflerde elden çıkarılması gerektiğini bilir.
Ligde bile yeterli performans göstermediler, CL'de düşünemiyorum bile.
Trezeguet de genç ve potansiyeli yüksek bi oyuncu. Her ne kadar onun yerine daha garanti bi adam alınmasını defalarca yazsam da, bok atmanın manası yok.

Senin gibi tipler elimizdekinin kıymetini bilelim vs deyip yaz boyunca kafa ütüler, CL'de en ufak başarısızlıkta da FT'e laf atar.
Daha önce yaşadık, bu sefer yemezler.

Kulüpte para da yok, külubede Sinan ve Eren haricinde iş yapabilecek tek 1 yerli de yok, ligde kaliteli yerli sayısı da sınırlı. Şunları bi kafanıza yerleştirin, sonra burda işkembeden sallayıp Emre Mor kim yovvvv diye ötün.

Elit elit takılıp bu forumdaki adamlara laf atacak hakka sahip değilsin.

Son olarak, blok.

Son düzenleme:
Bennacer'in Whoscored verilerine ulaşamadım top kapma,kilit pas,pas yüzdesi gibi oranlarını merak ediyorum

Beşiktaş, Yasin Öztekin ile her konuda anlaşmaya vardı..
Yasin ile Şenol Güneş özel bir görüşme yaptı; ve bu görüşme çok etkili oldu.. (AMK)
Sözleşme ücreti ne kadar acaba,bize bi bok oynamadan zam diye trip atan adam bjkden kaç istemiş çok merak ediyorum

Emre'ye 6 verilir mi? Bence verilebilir.

Sadece bu sene iyi olsa bence de verilmez denebilirdi ama adam alt liglerden beri 3-4 senedir dikkat çekiyor.

Benim oyuncuda en önem verdiğim şey; İstikrar. Emre'de bu var.

Maçı izlerken taraf tutmak oyuncuya bakışı sizde de etkiliyor mu?

Mesela Yasin. Bizdeyken hiç tehlike yaratır demiyorum, hatta saçma yerde top kaptırır atak yeriz diyorum. Ama rakipteyken tedirgin oluyordum, şimdi Beşiktaş'a gitse Beşiktaş maçında yine tedirgin olurum bi miktar.

Emre Akbaba en fazla 2,5 miljon euro eder

Laf saklayan arkadaş sen emrelere 3 5 milyon savuradur sonra altyapı diye ağlarsın ortamlarda futbol gelişmiyor diye. Edersin 1-2 milyon teklif kabul etmezse koyarsın atalayı as kadroya. Emre mora gidio yıllık 2.5 milyon maaş verirsen daha çok beklersin FT alsın parlatsın diye sonra da diğer yaz emreyi nasıl feshetcez diye uğraşırız. Çapsız çapsız al sat sen FM de başarılar!

Şu anda yönetim Uefa ile pazarlık halinde çünkü hocanın kafasında çok iyi bir kadro kurmak var. Bugüne kadar saydığımız isimlerden ibaret değil çalışmalar. İstediğimiz şartlandırmalarla girebilirsek yeni sezona 1 veya 2 First Class isimle girmek istiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt