Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.590
- 39.475
- 3.293
Ne 10 milyonu (AMK)Alanyaspor Yönetimi, Emre Akbaba için 10 Milyon Euro’dan 6 Milyon Euro’ya düştü. (AMK)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne 10 milyonu (AMK)Alanyaspor Yönetimi, Emre Akbaba için 10 Milyon Euro’dan 6 Milyon Euro’ya düştü. (AMK)
Boş yapma.Forumun kalitesi o kadar düşmüş ki eskiden buraya futbol bilgimi artırmaya gelirdim futbolcu bilgimi ama herkes tutturmuş emre akbaba trezeguet emre mor ya arkadaş başka topçu yok mu çok daha ucuza çok daha iyileri var. Herkes bide böyle hayran hayran anıyor bu adamları noldu bize eskiden modric i eleştiren adamlar bugün emre akbaba diye yanıp tutuşuyor.
Feghouli Maicon ve Belhanda işin geçen yaz nöbetler tutuldu Dursun özbek e alması için baskı yapıldı tweet ler maniler yazıldı bugün ikisi de yerin dibine sokuluyor bedavaya elden çıkarılmaya çalışılınıyor.
Garry için ölüp bitmenin anlamı da yok aynı şeyi yasin de yaptı bir önceki şampiyonlukta takımı taşıdı goller attı herkes 11lere yazdı sonra gördük yasini bize neler kaybettirdi. Satılabilir değişilmez birisi değil asla.
Nolur artık eski halimize dönelim fbjk taraftarı gibi bu çöp gitsin bu iyi gelsin diyerek FM oynamayı bırakalım artık.
Huzurevine dönen Bjk Yasinle takımı gençleştirme politikasına başlıyor anlaşılan.Beşiktaş, Yasin Öztekin ile her konuda anlaşmaya vardı..
Yasin ile Şenol Güneş özel bir görüşme yaptı; ve bu görüşme çok etkili oldu.. (AMK)
Bennacer'in Whoscored verilerine ulaşamadım top kapma,kilit pas,pas yüzdesi gibi oranlarını merak ediyorum
Sözleşme ücreti ne kadar acaba,bize bi bok oynamadan zam diye trip atan adam bjkden kaç istemiş çok merak ediyorumBeşiktaş, Yasin Öztekin ile her konuda anlaşmaya vardı..
Yasin ile Şenol Güneş özel bir görüşme yaptı; ve bu görüşme çok etkili oldu.. (AMK)
Avrupada Emre en az 15 milyonluk bir oyuncu olur.Ne 10 milyonu (AMK)