Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezeguet'i alsak yarın öbür gün araplara satarız 30-40'a adamın kaç milyon takipçisi var alayı arap

Mısılılar Dünya Kupası sonrası Top 5 ligden birine transfer olacağından eminler, 23 yaşındaki Trezeguet'ten zarar etmeyiz.

De7cgd6VAAAScWP

Firenze Havalimanında Bennacer henüz görülmedi. Bekliyoruz.

sinistra-italiana_aeroporto-firenze-fratoianni-di-fronte-alle-proteste-di-molti-comuni-govern...webp

Madem yerli alinacak .Bariş alici'ya neden talip olmuyoruz.

ben kjaeri direk imkansız görüyorum 4 milyon maas bi stopere vermemiz asırı imkansız geliyor bana.

Stoper icin bi onerim var. Bu sezon bayagi iyiydi. Boyu kisa diyenler olur soylemeye gerek yok :)

Umarım 15-16 transfer sezonuna benzemez çünkü anılan isimler pek hayra alamet değil. En kötü kadroyu koruyup Nagatomo ve Ndiaye’yi geri alalım para yoksa. Çöplere para saçmaya gerek yok.

UEFA 9 Hazirana kadar açıklar muhtemelen. Bazı yerlerde maaş sınırı olacak ama 65'in altında olacak diyorlar bazı yerlerdede bonservis sınırı diyorlar. Bakalım hangisi çıkacak

Hoca her oyuncuya razi heralde.

Hergün Yeni bir haber ‚Terimden o futbolcuya onay‘

Serdar/Denayer - Kjaer

İyi bi hat olur , Maicona burada aşırı yükleniliyor ama iyi teklif gelirse satıp Denayer bonservisi ilen alınabilir Kjaerde kiralık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt