Selcuk Serin
10 Numara!
- 7 Şubat 2009
- 14.286
- 4.731
- 458
Uefa ne zaman açıklama yapacak bizde yolumuza baksak
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazı yerlerdede 21 kişilik kadroUEFA 9 Hazirana kadar açıklar muhtemelen. Bazı yerlerde maaş sınırı olacak ama 65'in altında olacak diyorlar bazı yerlerdede bonservis sınırı diyorlar. Bakalım hangisi çıkacak
hepsi birden olacak 21 kişilik kadro sınırı,sattığın kadar al,ve maaş bütçesi kısıtıBazı yerlerdede 21 kişilik kadro
hepsi birden olacak 21 kişilik kadro sınırı,sattığın kadar al,ve maaş bütçesi kısıtı
Bazı yerlerdede 21 kişilik kadro
,Umarım öyledir,mesela bjk'ye kadroyu ilk sene 22'ye düşürmüşler ilk sene azami maximum 20m,2. sene azami 10m zarar....sattığın kadar gibi yaptırımlar yapılmış...maaş bütçemizin çok sıkacağını düşünmüyorum da sattığın kadar al baya yoracakSattığın kadar al ve maaş bütçesi aynı anda işlenmiyor diye biliyorum
,Umarım öyledir,mesela bjk'ye kadroyu ilk sene 22'ye düşürmüşler ilk sene azami maximum 20m,2. sene azami 10m zarar....sattığın kadar gibi yaptırımlar yapılmış...maaş bütçemizin çok sıkacağını düşünmüyorum da sattığın kadar al baya yoracak
Oyuncu: Stephan Lichsteiner![]()
Eski kulübü: Juventus
Yeni kulübü: Arsenal
Tip: Bonservis/Sözleşme Sonu
Mevkii: Sağ Bek
![]()
adamalar yüksek efor gerektiren mevkilerden biri olan sağ beke 34 yaşında adam alıyorlar biz 33 yaşındaki sneijdere yaya youre ye laf ediyoruz
eğer sattığın kadar al vermeyip maaş bütçesi verilirse şahane....toplarsın Selçuk'u Muslera'yı Feghouli'yi Belhanda'yı indirim istersin....aldığın yerli oyunculara tl üzerinden kontrat yaparsın....ilk sene 65,sonra 55,sonra 50 gibi ayarlanıyordur bütçe sınırıBiz cezayı maaş bütçesinden alacağımız için muhtemelen maaş bütçesinden verecekler yine. Yani diyecek ki sen 65 milyonu geçtin al sana 55 diye koyacak.
eğer sattığın kadar al vermeyip maaş bütçesi verilirse şahane....toplarsın Selçuk'u Muslera'yı Feghouli'yi Belhanda'yı indirim istersin....aldığın yerli oyunculara tl üzerinden kontrat yaparsın....ilk sene 65,sonra 55,sonra 50 gibi ayarlanıyordur bütçe sınırı