Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir bakıma doğru ama, ben sponsor olmak istiyorum desen elini ayağını mı tutacaklar sanki. Bu bir bahane olamaz, olmamalı. Kişilere kırgın da olabilirsin, ama GS'a küsemezsin.
Mesela yıllık 20M'dan 4 yıllık bi sponsor şu kulübü inanılmaz rahatlatırdı kısa ve uzun vadede ve Aysal gibi bir adam için çerez parası. Ama nerde öyle yürekli bi GS'lı iş adamı. Diyorum ya, bu heriflerden canını iste, parasını isteme.
gelmişler 80-90 yaşına ona rağmen yapamıyorlar işte bunu. kendi adamlari başkan olursa anca az çok kolaylik sağlıyorlar... bunların taraftarligi fasa fiso

Burak-Gomis Kanatlarda Trezegue ve Rodriges veya Feg olsa nasıl olur ey Büyük Galatasaray taraftarı

merve ölürse ufak tefek cinayetler biter ulan

UEFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Baskanin degerini bulan satilir tarzi aciklamasi cok hosuma gitti.. Ligimizde kural bu para edeni satacaksin gomise 15 mi geliyor yolla 33 yasinda garryye 20 mi yolla 28 yasinda belhanda 10 mu yolla cop..
Finansal fairplayden baska turlu kurtulamayacagiz.. deneme yapacagiz ucuz potansiyelli topcularla veya kiraliklarla.. adim gibi eminim cogu Turk kulubu isbilmezlikten bu hale dusuyor.. menajerin elinde 20 topcu var bunlari kakalamaya calisiyor saga sola bu yilki basariya ragmen fahis sozlesmeleri gorduk hrpimiz.. gomisi belhandasi feghoulisi iviri ziviri yillik 4.5-5 i buluyor paralari 2.5a oynayan topcuyu 5e getirmenin nesi marifet Allah askina..
Bize fernando gibi buyuk takim tozu yutmus tecrubeli 2-3 adam ve garry gibi ucuz potansiyelli adamlar lazim.. bizim gibi onune gelene 3.5 verirsen uefa tepene biner ..bizim gibi bir takimda 3 milyon civari en fazla 3 topcu olmali..

Biz bu trezeguet'i az daha almiyor muyduk ya. Oyle hatirliyorum sanki

ulaaaaaa transfer yok mu ulaaaaaaaaa
ccbd052a1811778ee37cef299db3ed1a.jpg

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak bitiricikikle Ahmed Musa dan çok daha iyi ve Gomisin yanında Burak özellikle şl bence sağlam iş yapar
Gomis sinir krizi geçirir. Yine gruplasmalar yasanir lütfen sizde baş belasını istemeyin. Hiç gerek yok trabzon tayfasını hortlatmaya.

Ayrıca Burak ve Gomis stilleri benzeyen isimler yanyana oynayamazlar.
Ahmed Musa çok daha uygun.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt