Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
ne buragi birader
kafaniz güzel mi
kafaniz güzel mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pizza yiyom bebetoKeyifler nasıl baby?
gelmişler 80-90 yaşına ona rağmen yapamıyorlar işte bunu. kendi adamlari başkan olursa anca az çok kolaylik sağlıyorlar... bunların taraftarligi fasa fisoBir bakıma doğru ama, ben sponsor olmak istiyorum desen elini ayağını mı tutacaklar sanki. Bu bir bahane olamaz, olmamalı. Kişilere kırgın da olabilirsin, ama GS'a küsemezsin.
Mesela yıllık 20M'dan 4 yıllık bi sponsor şu kulübü inanılmaz rahatlatırdı kısa ve uzun vadede ve Aysal gibi bir adam için çerez parası. Ama nerde öyle yürekli bi GS'lı iş adamı. Diyorum ya, bu heriflerden canını iste, parasını isteme.
Yaprak sarması gibi besin varken fast food tüketmeni tavsip etmem soz konusu olamazpizza yiyom bebeto
annem saracak onu yarın,teyzemler mi ne gelecekmiş...Yaprak sarması gibi besin varken fast food tüketmeni tavsip etmem soz konusu olamaz
Sadece Burak yüzünden iğrenç diyorum buna.Burak-Gomis Kanatlarda Trezegue ve Rodriges veya Feg olsa nasıl olur ey Büyük Galatasaray taraftarı
TR'deki transferleri Albayrak yürütüyordur. Siyasi yakınlığını da kullanarak.Bence Albayrak transfer görüşmesinde falan değil. Arkasından yapıştırmış hemen dişcide diye
Burak bitiricikikle Ahmed Musa dan çok daha iyi ve Gomisin yanında Burak özellikle şl bence sağlam iş yaparSadece Burak yüzünden iğrenç diyorum buna.
Burak yerine Ahmed Musa olursa ligi yıkarız.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gomis sinir krizi geçirir. Yine gruplasmalar yasanir lütfen sizde baş belasını istemeyin. Hiç gerek yok trabzon tayfasını hortlatmaya.Burak bitiricikikle Ahmed Musa dan çok daha iyi ve Gomisin yanında Burak özellikle şl bence sağlam iş yapar