Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim, Donk’un sözleşmesini yenilemek için menajeriyle görüşmelere başladı. 3 yıllık sözleşme isteyen 32 yaşındaki futbolcuya 2+1 yıllık kontrat teklif edildi. Oyuncu 1.5 M €'luk ücretinin devam etmesini kabul etti. (HT) Aslan News on Twitter

Orta saha istedik, UEFA'yı transfer etmişiz. Olmadı bu.:unsure::D

rodrigues sezona simdiden başlamış, çalışkanlığından dolayı adamin gitmesini bir yanım istemiyor ya. prime seviyeye çıkmak istiyor en büyük kulüplere gitmek istiyor aslan parçası. 30m falaan verseler keşke

kral
faaaeb581916dd2f4c61474dfb513aa6.jpg

Albayrak transfer görüşmesinde dediler geldik.

Cahilliğime verin, sorum olacak..

Albayrak gerçekten transfer görüşmesinde miydi yoksa başkan şakalaşıp soruyu mu geçiştirdi.

Pek anlayamadım.

Mustafa Cengiz: "UEFA ile 4 yıllık anlaşmayı yarın imzalamış oluruz. UEFA, tarihinde ilk kez bir takımla iki kez üst üste settlement agreement imzalayacak."

ingilizcene kurban

ali koc sampiyonluk için size söz veremem demiş...
sebebi açık
cb871f6b499efa92711390a734ea30c8.jpg

Garry-gomis banko yolcu. Belhandanin patlama yapmasini bekliyor yonetim bence.
Cok kelle bekliyorum acikcasi

Erkek basket takımı biraz maliyetli diye sponsor olmuyorlar bari bayan basket e yada voleybol sutopu judo gibilere sponsor olun cimri adamlar

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lisecilik mahvediyor hep lisecilik. kulübe hayatini versen dahi liseli değilsen takmazlar hiç
Bir bakıma doğru ama, ben sponsor olmak istiyorum desen elini ayağını mı tutacaklar sanki. Bu bir bahane olamaz, olmamalı. Kişilere kırgın da olabilirsin, ama GS'a küsemezsin.
Mesela yıllık 20M'dan 4 yıllık bi sponsor şu kulübü inanılmaz rahatlatırdı kısa ve uzun vadede ve Aysal gibi bir adam için çerez parası. Ama nerde öyle yürekli bi GS'lı iş adamı. Diyorum ya, bu heriflerden canını iste, parasını isteme.

Trezeguet'in Misir milli takimindaki performansi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt