Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: UEFA, Türk futboluna gereken önemi vermiştir. Umarım yarın UEFA'yla 4 yıllık anlaşmayı imzalamış oluruz.

Yunus Mallı satılacak mı ?

Wolfsburg'un S.Direktörü Jörg: Bedelini verirlerse satarım.

bonservisi bizi aşar zaten alamayik.
keza hoca, milli takimda o kadar da değerlendirmedi yunusu. daha iyi, büyük etki yaratacak isimlere yönelmek şart

uefayi transfer ediyoruz

4 yıl olması demek fazla ağır olmamasi demek. çünkü maas kisitlamasi falan 55-50ye inerdi 2 senelik falan olsa. 4 senelik denetim güzel.

Mustafa Cengiz: "Ben tek taraflı Galatasaray olarak söylemek istemiyorum. Türk futboluna UEFA gereken önemi vermiştir. Kendi kurallarını tekrar ederek, Galatasaray'a ikinci defa katılma hakkı vermiştir. Biz göreve yeni geldiğimizde men cezasına kadar ciddi yaptırımlar söylendi."

SON DAKİKA |

Mustafa Cengiz: Bazı eski başkanların sponsorluk sözlerini gündeme getireceğim. Bazı verilen sözler var. Bunları unutmadık.

SON DAKİKA | Mustafa Cengiz : “Teknik heyetimizle birlikte her zaman en kötüsüne hazırlanarak en iyisine ulaşmaya çalışıyoruz.”

Mustafa Cengiz: Aziz Yıldırım Yönetimiyle aramız çok iyiydi. Bizi iyi ağırladılar, başkanlığımı kutladılar.

(y) Evet o yaşlarda öyleydi ama, Selçuk bu haliyle 2. ligde bile sırıtır. Adamın fiziği futbolu bırak diye yalvarıyor.
Şimdiye dönersek, takas + para formuluyle gerçekleşirse çok iyi olurdu. Kaliteli oyuncu.
vay onur reıs avatar cok cıx <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt