Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes gelecek oyuncularin hesabini yapiyor. Biraz da gideceklerin hesabini yapsaniz güzel olur.

Ahmet, Carole, Cavanda, Tarik, Tolga, Selcuk, Endogan ve Eren'i bir an önce göndermemiz lazim.

şaka maka Okay Sevilla falan yaparsa çok daha büyük yerlere sıçrayabilir çok büyük potansiyeli var

Haklısın.. Milli takımın son maçlarında en çok dikkatimi çeken oyuncu Okay oldu. Özellikle bu yıl buyuk gelişim gösterdi. Alınmasını isterim ama Trabzon u ikna etmek hiç kolay olmaz. Eren + para ile anlasılsa keske..

7.5 Milyon Euro verilecek Türk topçu yok bence.

Makul olan Trabzon'un da ilgisi düşünülürse

Okay Yokuşlu-3.5 Milyon Euro+ Eren Derdiyok
Emre Akbaba-4 Milyon Euro (maksimum o da performans primi ile CL katılım tarzı)

Serkan Kırıntılı ile anlaşıldığına dair haberler var ama içime sinmez asla. Oraya genç bir kaleci istiyorum ben nedense.

Bu arada senede 2 Milyon Euro alacak Türk topçu da yok şu an için.

Emre de Okay'da gelirse 1.5 Milyon Euro civarına OK demeli. Zira 2 sene sonra bu performansı verecek mi hepsi şüpheli.

Yeni Selçuk, Burak'lar, Eren'ler kaldıramayız.

Dalbert & Grandsir > Monaco

Iki saglam transfer, Grandsir baya yetenekli, bonservisi 3m su'dan ucuz, defalarca dile getirdim fransa ligine yonelmeliyiz

Herkes gelecek oyuncularin hesabini yapiyor. Biraz da gideceklerin hesabini yapsaniz güzel olur.

Ahmet, Carole, Cavanda, Tarik, Tolga, Selcuk, Endogan ve Eren'i bir an önce göndermemiz lazim.

Selçuk ve Eren'den kurtulsak muazzam olur. Ahmet sorun çıkarmaz bence. Cavanda'da gidecek S.Liege'e bedava gitmek derdinde. Tarık başımızın belası. Tolga'yı ittirebilir miyiz bilmiyorum, ama gidenlere bağlı olarak mecburen tutabiliriz kadroda.

Transfer Listemiz şekilleniyor yavaş yavaş.

Yunus Mallı
Emre Akbaba
Emre Mor
Ahmed Musa
Trezeguet

Okay'i alamayiz Trabzon'dan, oyle ucuza birakacaklarini hic zannetmem. Biz ucuza Ozan'i alabilirsek Fener'den belki is yapar, biraz da ekonomik dusunmek lazim.

Ndiaye + Bennacer nefis olur orta sahaya Donk 3 yıllık sözleşme istiyorsa dekmüğü geçirmek lazım

Dogru transfer olur, Godin de yaslaniyor. Premier League icin henuz erken, orada baya zorlanir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt