Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.910
- 3.724
- 358
BennaccerFrikikleri kim kullanacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BennaccerFrikikleri kim kullanacak
Bennaccer
Mesela bu çocuk tutarsa ucarizBize farkli tarzda bir 8 numara lazim
Fernando Bennacer Belhanda orta sahasinin gole katkisi fazla olmaz.
Frikikleri kim kullanacak
İnanmayın şu haberlere max Muğdat gelir oradan
Okay'ı bir tek ben beğenmiyorum herhalde. Selçuk Okay'dan aşağı adam değil. Hele o yaşlarda Okay'ı top diye oynar.
O bile gelmez 14 yabancı hakkımız varken takımı yerli çöplerle doldurmaz hocamız.
Evet o yaşlarda öyleydi ama, Selçuk bu haliyle 2. ligde bile sırıtır. Adamın fiziği futbolu bırak diye yalvarıyor.
Şimdiye dönersek, takas + para formuluyle gerçekleşirse çok iyi olurdu. Kaliteli oyuncu.
Mor, Erce, Barış Alıcı gelse yeter yerli olarak. Gencecik adamlar. Oğuzhan, Tolgay filan gelmeyeceğine göre yerli diye rastgele adam almayalım.
Çok para gömülecek biri değil bence de, ama az miktar para + Eren vs gibi birkaç işe yaramaz formülüyle iyi olurdu. Hem onların yıllıklarından da kurtulurduk. Bizim gibi yerli oyuncu kadrosu leş olan bi takım için ilaç olabilirdi. Ligde de zaten alınabilecek yerli topçu sayısı çok kısıtlı.Valla hem milli takımda hem kulübünde izliyorum bu kadar ağır düşünen, oyun görüşü kısıtlı ortasaha bizde tutunamaz görüşündeyim. Dribling de ypk. Boyu var ve kısa yan pas kalitesi iyi.
KaymakUefa kararini yarin iletecekmiş