Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cok cok dogru.ali koç şikeci semih özsoyu almış yönetimine.2011de basketboldaki olası şampiyonlugumuzu çaldı şerefsizler.bayanlar basketbolda da yaşandı bu şike olayı.2011-2013 galiba.

Son düzenleme:

ah cem uzan ah ,neyse transfere geçelim.

Mugdat az bile istemis

Tarik'tan fazla gecirmek onun da hakki

Geldimi
hqdefault.jpg

Wolverhampton Rui Patricio, Cancelo ve Andre Silva'yi almak istiyormus, portekizlilerle dolduracaklar takimi galiba.

Bu işler tam sarmal şöyleki sen Tolga cigerciye Almanya'da kazandiginin 5 katı ücret verirsen mugdat da ister garry de ister herkes ister. Helal olsun mugdata adam benim kazma Tolgahan ne eksiğimiz var demiştir

Her yerli Tarık çöpünü baz alıp, kendi fiyatını buna göre belirlerse anamızın liginden topçu almamamız gerektiği anlamına gelir bu. Adam 28 yaşından sonra parlamış, CV'sinde Galatasaray yazacak hala Tarık üzerinden para pazarlığı yapıyor. Vay arkadaş..

Suc futbolcularda degil adamlar ailelerinin gelecegini düsünüyorlar ne koparirsam kardir diyorlar

Yöneticilerde akil olmadigi icin Tarik tolga gibi gereksizler 2 milyon'a yakin para kazaniyorlar

mugdatin alacagi para garanti 500 bin tl galibiyet basi prim de 25 bin tl
bunu gecmemeli

Tolga'ya, Eren'e 2'şer milyon Euro'dan sözleşme yapan Nazifoğlu'nun yatacak yeri yok.

İtalyanlar Fatih Terim'in ısrarla üzerinde durduğu Bennacer için Galatasaray 'ın ikinci bir teklif hazırladığını duyurdu. Galatasaray ve Empoli arasında sıkı bir telefon trafiği yaşandığı iddia edildi.
(ıı tirreno)

Mugdat'a o parayi vermektense alt yapidan birini oynatirim.

Mugdat gibi çapsız bi topcunun gündemimizi okadar meşgül etmesine tav oluyorum resmen. 1 haftadır mugdat mugdat sanki yıldız topcu alıyoruz

Size kötü haberim var

Yaz boyunca Ali koc'un patlattigi bombalari izleyecegiz

Bu işler tam sarmal şöyleki sen Tolga cigerciye Almanya'da kazandiginin 5 katı ücret verirsen mugdat da ister garry de ister herkes ister. Helal olsun mugdata adam benim kazma Tolgahan ne eksiğimiz var demiştir
Seneye Akhisarda 200 bine oynayınca anlar hanyayı konyayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt