- 2 Temmuz 2011
- 132.773
- 55.632
- 5.338
cem uzan jardeli 25 milyon dolara getirdikten sonra kepez hisseleri ile mi oynamış ne yapmış aynı hafta,bunun 2 katı parayı cebe indirmiş

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerliler acaip hayal kırıklığına uğrayacaklar. Ali Koç ailede tutunamamış bir adam. Neyse bizi çokta ilgilendirmiyor.Ne Ali Koçmuş be, daha gelmeden getirdiği ekolü diğer kulüpler takip edecekmiş. Neymiş Barcelonaya gitmiş.. futbol dünyası geri zekalı dolu, bugüne dek bir Allahın kulu akıl edip Barcelonaya gitmemiş sanki. Cehaletin gözü kör olsun, sırf aile serveti var diye adamı şişiriyorlar...
En son Van Persieler Naniler geldiğinde böyle tavana vurmuştu millet son noktayı biz koyduk...
adamın omuzlarına aşırı yük bindiriyo gerizekalılar bi de.bu da onun sınavı.neyse bizi ilgilendirmez,kendi seçti bok yolunuNe Ali Koçmuş be, daha gelmeden getirdiği ekolü diğer kulüpler takip edecekmiş. Neymiş Barcelonaya gitmiş.. futbol dünyası geri zekalı dolu, bugüne dek bir Allahın kulu akıl edip Barcelonaya gitmemiş sanki. Cehaletin gözü kör olsun, sırf aile serveti var diye adamı şişiriyorlar...
En son Van Persieler Naniler geldiğinde böyle tavana vurmuştu millet son noktayı biz koyduk...
Adam kendince algı oluşturuyor kamuoyuna. Yersen.Kasımpaşa sportif direktörü Nursal Bilgin: "Trezeguet, 'Türkiye'de başka bir takıma gitmek istemiyorum, burada kalmak istiyorum' dedi ama oyuncunun bir fesih bedeli var. Konuyla ilgili en son kararı başkanımız verecektir. Galatasaray ile şu an bir görüşme yok."
(beIN SPORTS)
fesih bedeli var dedi,yani o iş biter biz almak istersek
UEFA cezayı açıklayasıya kadar uyuyabilirsin reis
12 sene önce evet,ntv zamanları yanibu haluk yürekli denen adam güvenilirmi ?
cok itici yorumları var hiç güven vermiyor bol keseden sallıyor gibi12 sene önce evet,ntv zamanları yani
bennacer kaça biter sizce?bennacere 4 milyon vereceksek,syzmanski için de 4-5 milyonu gözden cıkarmalıyız.
bennaceri de forumun cogu begendi,ikisi de gelsinSzymanski gelsin o polonyali'yi begendim, cok faydali olur