- 2 Temmuz 2011
- 132.841
- 55.673
- 5.338
bu GS sözlüktekiler fenerli mi,bjkli mi,Galatasaraylı mı HALA ANLAMADIM.çelişkili yorumları var hepsinin.bi yorum diğeri ile uyuşmuyo.bikaç üyeyi bilhassa inceledim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu GS sözlüktekiler fenerli mi,bjkli mi,Galatasaraylı mı HALA ANLAMADIM.çelişkili yorumları var hepsinin.bi yorum diğeri ile uyuşmuyo.bikaç üyeyi bilhassa inceledim.
Reis uyudu galiba
basladinmi gene duyumculuga.Arkadaşlar yeniymiş gibi sunmaya gerek yok. Trezeguet bizim futbolcumuz artık. Garry yerine oynayacak.
Muğdat olayını da sürekli konuşmaya gerek yok. Şartımız belli verdiğimiz TL bedelini kabul ederse gelir kulübeye oturur. Yok derse istediği yere gidebilir. Emre Mor için de aynı şekilde 2 yıllık kiralama ve istediğimiz opsiyonu kabul ederse Celta Vigo oyuncu gelir. Kabul etmezlerse kendileri bilir diyerek çekileceğiz. İlla ki bitirmeliyiz diye bakmıyoruz bu iki transfere.
basladinmi gene duyumculuga.
Lingard felan getiriyordun, hayirdir noldu?Ya boş yapma birader.
GSC Portal - Galatasaray ve Beşiktaş, Trezeguet'nin Peşinde
Nisan ayında söyledim ta bu adamı Terim çok istiyor diye. Nisan ayından bu yana Garry'nin gönderilip yerine Trezeguet'in alınması planlanıyor.
Bir boka sap olamıyorsunuz şurada bilgi veren insanı da forumdan soğutuyorsunuz anasını satayım.
Hatta o konu yetmez sana büyük ihtimal.
Al bunu da
GSC Portal - Galatasaray ve Everton, Trezeguet'nin Peşinde!
Lingard felan getiriyordun, hayirdir noldu?