Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu GS sözlüktekiler fenerli mi,bjkli mi,Galatasaraylı mı HALA ANLAMADIM.çelişkili yorumları var hepsinin.bi yorum diğeri ile uyuşmuyo.bikaç üyeyi bilhassa inceledim.

Arkadaşlar yeniymiş gibi sunmaya gerek yok. Trezeguet bizim futbolcumuz artık. Garry yerine oynayacak.

Muğdat olayını da sürekli konuşmaya gerek yok. Şartımız belli verdiğimiz TL bedelini kabul ederse gelir kulübeye oturur. Yok derse istediği yere gidebilir. Emre Mor için de aynı şekilde 2 yıllık kiralama ve istediğimiz opsiyonu kabul ederse Celta Vigo oyuncu gelir. Kabul etmezlerse kendileri bilir diyerek çekileceğiz. İlla ki bitirmeliyiz diye bakmıyoruz bu iki transfere.

Arkadaşlar yeniymiş gibi sunmaya gerek yok. Trezeguet bizim futbolcumuz artık. Garry yerine oynayacak.

Muğdat olayını da sürekli konuşmaya gerek yok. Şartımız belli verdiğimiz TL bedelini kabul ederse gelir kulübeye oturur. Yok derse istediği yere gidebilir. Emre Mor için de aynı şekilde 2 yıllık kiralama ve istediğimiz opsiyonu kabul ederse Celta Vigo oyuncu gelir. Kabul etmezlerse kendileri bilir diyerek çekileceğiz. İlla ki bitirmeliyiz diye bakmıyoruz bu iki transfere.
basladinmi gene duyumculuga.

basladinmi gene duyumculuga.

Ya boş yapma birader.

GSC Portal - Galatasaray ve Beşiktaş, Trezeguet'nin Peşinde

Nisan ayında söyledim ta bu adamı Terim çok istiyor diye. Nisan ayından bu yana Garry'nin gönderilip yerine Trezeguet'in alınması planlanıyor.

Bir boka sap olamıyorsunuz şurada bilgi veren insanı da forumdan soğutuyorsunuz anasını satayım.

Hatta o konu yetmez sana büyük ihtimal.
Al bunu da :)

GSC Portal - Galatasaray ve Everton, Trezeguet'nin Peşinde!

Ya boş yapma birader.

GSC Portal - Galatasaray ve Beşiktaş, Trezeguet'nin Peşinde

Nisan ayında söyledim ta bu adamı Terim çok istiyor diye. Nisan ayından bu yana Garry'nin gönderilip yerine Trezeguet'in alınması planlanıyor.

Bir boka sap olamıyorsunuz şurada bilgi veren insanı da forumdan soğutuyorsunuz anasını satayım.

Hatta o konu yetmez sana büyük ihtimal.
Al bunu da :)

GSC Portal - Galatasaray ve Everton, Trezeguet'nin Peşinde!
Lingard felan getiriyordun, hayirdir noldu?

ahahha,bayılıyorum bu filme.iyi sabahlar arkadaşlar

Ada'dan oyuncu almak çok zor hele bir İngiliz'in TR'ye gelmesi imkansıza yakın.

Mou gönderse bile çocuk gelmez bence. Zor transfer hatta imkansız.

Bir de aradığımız profil olduğunu düşünmüyorum.

Bize dikine gidecek biri lazım. Kanatlarda oynayan+10 numarada oynayan+forvet bölgesinde oynayan oyuncularımızı rahatlatacak bir 8 lazım.

Takımın dripling yüküne ortak olacak bir 8 bulursak mükemmel olur. Bu çocuk pek o tarz değil ama kalitesi tartışılmaz orası ayrı konu.

Ndiaye top tekniği pek iyi oyuncu değildi ama enerjisi ve dripling yeteneği ile direk fark yarattı orta sahada.

O gittikten sonra Belhanda çoğu maçı pozisyona giremeden tamamladı. Kalsaydı Belhanda'nın istatistikleri daha yüksek olurdu.

Eğer Ndiaye'nin bir de top tekniği iyi olanını bulabilirsek efsane olacak. Tabi bu tarz oyuncuların piyasası 15 milyondan başlıyor.

Zor ama genelde yaptığımız en büyük hatayı yapmayıp, birbirine denk 3 oyuncu alıp o açığı kapattığımızı zannetmek yerine direk bir adama parayı yatırmak çok daha ekonomik ve karlı olacak. İnşallah nokta atışı yaparız 8 numaraya.

Bana göre aradığımız adam Wylan Cyprien! Tam istediğimiz profil.

Umarım bu tarz bir adam ile orta saha sorununu direk çözeriz.

Şu an o bölgeye genç bir oyuncu koyamayız. Bize 5 büyük ligde belli seviyelere çıkmış biri lazım.

Genç oyuncu yatırımı ayrı onun için ekstra bütçe ayırmak lazım ve şu an öyle bir imkan yok ekonomik olarak.

Direk başarı getirecek adamlara yönelmemiz gerekiyor.

Genç oyuncu seven arkadaşlar üzülmesin ilerde de genç yetenekler çıkacak elbet birini alırız.

Ama önce Avrupa'da başarılı olup bahsettiğiniz genç yetenekler için tercih edilen, cazip bir takım olmamız gerekiyor.

Son düzenleme:
Ne rahatsiz insanlar var lan. Niye trezeguet ismini kullanmis niye hayran olmus. Ne yazsaydi mahmut mu yazsaydi ekstra hosunuza mi gidecekti.

Hayir halisahaya gitti mi messi formalariyla triplere giren turk insaninin su tavirlarini anlamak gercekten zor.
Adamin hosuna gitti. Tarzini begeniyordu yazdi lakap takti burada sizi-beni-bizi geren ne, niye bu kadar taktiniz bu olaya. Bize ne olm milletin ne yaptigindan. Şov dunyasi degil mi burası.

Size soruyorlar mi bir insan niye avatarina bir futbolcunun fotografini koyar diye?

Turk insani olarak niye milletin kisisel ozgurluk sinirlarini ihlal etme cabasindayiz surekli.

Garry rodrigues satılmasın, Donk ile sözleşme uzatılmasın. 3 yabancı hakkımız Bennacer, Trezeguet ve Joel Campell olarak kullanılsın. 3'ü de yıldızlaşma kabiliyeti yüksek ve genç oyuncular. Yerlilerden de Emre Mor kiralanınca kadromuz defans hariç CL için yeterli kıvama gelir sanırım:

_________________Muslera
Mariano___Maicon__Serdar__Nagatomo
________________Fernando
Emre Mor_____Bennacer_____Rodrigues
_______Joel Campell__Trezeguet

De59WlAX4AEJoZd.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt