Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre akbabaya 6 milyon euro vereceğimize soneri alırız daha iyi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer ilk iş olarak takımın en formda oyuncusu Rodrigues 'in Emre Mor veya Trezeguet 'i bakıyorsak

Rodrigues yolcu gibi ... :confused:

Bu sezon Trezeguet 'in STSL 'de neler yapabileceğini gördük.Ligin en skorer oyuncularının başında geliyor Fatih Terim 'in eli değerse çok daha iyi hale gelebilir Şampiyonlar liginde dikkat çekerse çok muazzam paralara satabiliriz kendisini

Aynı şekilde Belhanda 'nın olası satışından sonra da gözler direk Emre Akbaba 'ya çevrilecektir...

Seneye şu şekilde bir ilk 11 görürsek şaşırmayalım

Gomis
Trezeguet-Belhanda-Fegouli
Fernando-Transfer
Nagatomo-Serdar-Maicon-Mariano
Muslera

Benim elimde olsa ilk iş olarak kesinlikle Maicon 'un yerine lider bir denge stoperi ve B2B sert çevik bir tane orta saha ve Belhanda 'nın yerine gerçek bir 10 numara alırdım ilk 11 için. Ama büyük ihtimalle ekonomik şartlardan dolayı Maicon ve Belhanda takımda kaldığı sürece yerlerine onlardan daha iyi/daha maliyetli transferler yapılmaz Emre Akbaba ayarında topçular alırız en fazla

Rodrigues 'ten gelecek parayla sırasıyla Trezeguet&Merkez Orta Saha transferleri yapılır sonra kendi elimizdeki bütçeyle Nagatomo&Yedek Forvet&Emre Akbaba transferlerini bitirmeye çalışırız
Bencede kadro böyle olacak.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bernard ve J.Bamba gibi isimler Epl ya da SerieA ya gidecekler Amin Younes imkansız değil bence bedavaya...

Öyle veya böyle Trezeguet ve Emre Akbaba ikilisini alacağız gibi inşallah direk adam başı 5 mil. € bonservis gömmek yerine Eren-Tolga-Ahmet-Carole-Tarık gibi adamları takasta kullanabiliriz vereceğimiz 5 mil. € 'yu düşereceğimizden değil şu gereksizlerden kurtulabilmek için

muslera taffarel gibi dünya kupasını kazanır mı acaba

Vallahi emre Mor güzel de, iki milyon alacak için ne yapmış? gelsin 1.1 oynasin iyi oyniyorsa 1.8 verilsin.

Paralar yinede havada uçuyor

Kasımpaşa başkanı Trezeguet için aradığımızı söylemiş,satmayız demişler,5m serbest kalması var demiş....demekki takas önerimiz doğruymuş...5m'yi yatırıp alacağız demekki

ulan kpaşa erenle donktan o kadar para tırtıkladınız 1.5-2 milyonu oyuncu alıp düşseniz ne olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bayram Tutumlu'nun twitter'da kudurmaları çok hoşuma gitti.
Uzun zamandır akacak bi musluk bekliyordu Galatasaray'dan.
Şimdi götüm ötüm Ali Koç'a yanlamaya başladı.

serbest kalma bedeli dogruysa,artık acıklayalım trezgetyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt