Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.934
- 10.779
- 2.838
illa kuzeyden siyahi topcu alacaksak sarpsborglu muhammedi alak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine geldi soyadi fenerbahce atadi olan
Oglum bu adamin gs li olma ihtimali yok
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ispatladınmı Emraha ? Öyleyse ceza vermez bu konuyla ilgili tabikiceza verebilir o konuda sıkıntı yok
ama fenerbahçeliyim diye ceza vermez artık
çünkü değilim
Ispatladınmı Emraha ? Öyleyse ceza vermez bu konuyla ilgili tabiki
ispatlamasam neden açsın ki banımıIspatladınmı Emraha ? Öyleyse ceza vermez bu konuyla ilgili tabiki
Kufur falan mi edeyom ne istiyon ?Senin soyadin altintas diye altin tas gibi diyebilir miyiz simdi?
Bu badji enaramonun 21 yaşındaki hali gibi.Eğer gelirse hayal ediyorum da 2 sene sonra takasta kime itelesek diye uğraşıp duracağız
ya ne terim'e laf ettim ne birine bi şey dedim oturdum doukara'lı kadro kuruyorum durup dururken sırf soyadım saraçoğlu diye adam fenerli diyor bana, sonra laf edince günah keçisi ben oluyorum. napayım babamı reddedip soyadımı mı değiştireyim? hata ettik kendi adımız soyadımızla hesap açtık kusura bakmayın
ya ne terim'e laf ettim ne birine bi şey dedim oturdum doukara'lı kadro kuruyorum durup dururken sırf soyadım saraçoğlu diye adam fenerli diyor bana, sonra laf edince günah keçisi ben oluyorum. napayım babamı reddedip soyadımı mı değiştireyim? hata ettik kendi adımız soyadımızla hesap açtık kusura bakmayın
Sen bilirsinKufur falan mi edeyom ne istiyon ?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
doukara'lı kadro yaptık diye mi şüphe çektik şimdi de? sizde 1 sıkıntı var bende değilFblilerin olduğunu biliyoruz
Kardeşim için rahatsa açıklama yapmana gerek yok ki böyle yaptıkça şüphe çekiyorsun kaldı ki doukaralı kadroyu fbliler yapıp sonra da bize gülüyorlardı embesiller
Sen şuraya bir rerere rarara cimbom şampiyon videosu at bir daha kimse sana fb li diyemez
Bu psg'nin altyapısı fena ya.PSG'yle de kardes olalim City'le oldugumuz gibi. UEFA kiralama limiti getirecek bu takimlarla bunun etrafindan dolasip oyuncularini ucuza alip buyback fee koyalim hepsine.
Bu psg'nin altyapısı fena ya.
Tetteh bize transfer olmak istediğini kulübüne bildirmiş.zaten ayrılacağı kesin ama kime gider bilemiyorum