Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
illa kuzeyden siyahi topcu alacaksak sarpsborglu muhammedi alak

Yine geldi soyadi fenerbahce atadi olan

Oglum bu adamin gs li olma ihtimali yok

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
IMG_20190111_132314.webp

ya ne terim'e laf ettim ne birine bi şey dedim oturdum doukara'lı kadro kuruyorum durup dururken sırf soyadım saraçoğlu diye adam fenerli diyor bana, sonra laf edince günah keçisi ben oluyorum. napayım babamı reddedip soyadımı mı değiştireyim? hata ettik kendi adımız soyadımızla hesap açtık kusura bakmayın

Fernando yerine Zurkowski'yi alıp Ndiaye 6 numara Belhanda - Zurkowski nasıl birşey çıkar acaba

ya ne terim'e laf ettim ne birine bi şey dedim oturdum doukara'lı kadro kuruyorum durup dururken sırf soyadım saraçoğlu diye adam fenerli diyor bana, sonra laf edince günah keçisi ben oluyorum. napayım babamı reddedip soyadımı mı değiştireyim? hata ettik kendi adımız soyadımızla hesap açtık kusura bakmayın

Varlik vergisi hakkinda ne dusunuyosun heis

Fblilerin olduğunu biliyoruz

Kardeşim için rahatsa açıklama yapmana gerek yok ki böyle yaptıkça şüphe çekiyorsun kaldı ki doukaralı kadroyu fbliler yapıp sonra da bize gülüyorlardı embesiller

Sen şuraya bir rerere rarara cimbom şampiyon videosu at bir daha kimse sana fb li diyemez

Psgye normal fiyatı 6m size 16 ya olur diye cevap verilmeli

Bizim ihtiyacımız olan forvet Tetteh, Bayo, Badji falan değil bize İghalo lazım

PSG'yle de kardes olalim City'le oldugumuz gibi. UEFA kiralama limiti getirecek bu takimlarla bunun etrafindan dolasip oyuncularini ucuza alip buyback fee koyalim hepsine.

Fblilerin olduğunu biliyoruz

Kardeşim için rahatsa açıklama yapmana gerek yok ki böyle yaptıkça şüphe çekiyorsun kaldı ki doukaralı kadroyu fbliler yapıp sonra da bize gülüyorlardı embesiller

Sen şuraya bir rerere rarara cimbom şampiyon videosu at bir daha kimse sana fb li diyemez
doukara'lı kadro yaptık diye mi şüphe çektik şimdi de? sizde 1 sıkıntı var bende değil
ne videosu birader şaka mı yapıyon ya

Tetteh bize transfer olmak istediğini kulübüne bildirmiş.zaten ayrılacağı kesin ama kime gider bilemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt