Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan giderse Miranda için şartlar zorlanmalı. Marcao genç yanına tecrübeli biri şart.

belhandaya teklif 8,5 milyonmuş , giderse yerine manuel fernandez gelsin

hee 2 transfer teklifi alınca takımını satan dünkü mok kalsın, canını dişine takarak mücadele eden, hilesiz, yetenekli belhanda gitsin. Adam olsa o O.K. hocamla 1'likte değil, Galatasarayla 1'likte fotoğrafı atardı. Defllsun gitsin, Arap dediğin Berberi Belhanda da size inat kalip efsane olur ins.

Belhanda bu dünyada hic bir yerde efsane olamaz. Efsane olabilecegi tek yer ne bileyim horoz kafesi falan olabilir.

ben buna halen güveniyorum. pek hayal felan satmadi falcao felan ile

dedigim gibi. özel haber olursa ciddidir

Satacaklarsa da şimdi satsınlar.Son gün satarlarsa ağır söverim..Sonra Seleznov kalibresindeki adamların peşinde koşuyoruz

Sezon sonu bütçesine eklenmeli Ozan satışı o şekilde satılmalı

Beyler biz Belhandacilar neden bu adamin kalmasini israrla istiyoruz sizce ?? .. bu adama yanip bittigimizden degil.. dünyanin en iyi futbolcusu karakteri diye degil.. tam tersi belki.. satilmak havlu atmak demektir cünkü biz bu capsiz yönetime GÜVENMIYORUZ !! .. bunlar yerini adam akilli dolduramaz.. asil mesele de bu iste.. yoksa 5 e de gitsin bana ne sanki .. ama adam ofansif anlaminda en azindan biraz oyun kurmayi beceriyor.. bunu satip Lewandowskiyi alsak yine ise yaramaz .. creativity eksik olacak .. bu kumarhaneci haal forvet alamadi 7 aydir.. yarin Belhandayi satip bu stil den oyuncu mu bulacak saniyorsunuz.. bu kadar naif olmayin ya Allah askina.. adamlarin beceremedigi ortada.. Transfer fln yapamiyoruz biz diye bagriyorlar

bu arada Yönetim Istifa !

O Balerdi baya iyi cocukmus. 10 milyon dollar serbest kalma maddesi car ama 16 milyon euroya gidecek... Keske Ozanda yazin 5-6 milyon daha fazlaya gitse.

Sportbild Kaynakli haber yanlis olma ihtimali gerçekten sifir. Hele Bu herif Stuttgartli diye biliyorum. Ozan VfBye Hayirli olsun diyebiliriz. Umarim Sezon sonuna kadar bizde kalir ve Satis payi aliriz ilerde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ozanin sezon sonuna kadar kalacağım demesi bile olayın boyutunu değiştirdi düşünün yeni sözleşme yapıp maddesyi kaldırdığını

Galatasaray Düşmanlarının .........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt