- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Belhanda ancak yerine A.Silva gelecekse gitsin ...![]()
Silva forvet degilmi?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda ancak yerine A.Silva gelecekse gitsin ...![]()
kamp dan sonra göre, nasil manyak oynayacak yine. O son sakatlik yine baya geriye itti. Ondan önce yine baya iyi oynamistiFernando mac oncesinde cimleri onaran ekipte yer alabilir
Yazma su adami kadrolara
hee 2 transfer teklifi alınca takımını satan dünkü mok kalsın, canını dişine takarak mücadele eden, hilesiz, yetenekli belhanda gitsin. Adam olsa o O.K. hocamla 1'likte değil, Galatasarayla 1'likte fotoğrafı atardı. Defllsun gitsin, Arap dediğin Berberi Belhanda da size inat kalip efsane olur ins.
2013 2014 1.haftabursa maci mi ahbomb
Hayır yunus kesin kalmalı ozanda yaptığımız malligi yunusta yapmamaliyizYunus Akgun, Belanda degil korkma
bursa maci mi ahbomb
Takım full yabancı olacak yerli oyuncu kalmayacak neredeyse Ozan gidip yabancı defans gelecekse geriye 1 yabancı hakkımız kalıyorOzan giderse Miranda için şartlar zorlanmalı. Marcao genç yanına tecrübeli biri şart.
ben buna halen güveniyorum. pek hayal felan satmadi falcao felan ile
maicon kalmali artik. Uefa ya 3 ve ya 4 oyuncu yazdirabiliyoruz
marcao
Alan(?)
+ forvet ya da os .
4 yazarsak cok iyi olur aslinda
8.5 saka maka bir yana bana göre de artik az geliyor. 0 piyasasi olan Garry bile 9 mio euroya gitti8,5'a satmayan haindir.
Böyle firsat bir daha kolay kolay elimize gecmez.