Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
------------------- muslrullah

martullah --- kabkullah --- donkullah --- nagatullah

------------------- göküllah

-------------badoullah ---- cellullah

--------fegullah ---- tettullah --- alnullah

KADR'ULLAH

1 milyon euro kiralama + 9 milyon euro satın alma opsiyonuyla almak istiyormuşuz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mallık yapıp bu adama gömmesinler bütün parayı Alanı alırsak bence yarım sezon bizi rahatca idare eder.

10+ Milyon € civarlarinda para kazanmayi hedefliyorlardi ama 1- 1,5 senedir cok kötü. Hatta ilk 11 deki yerini de tamamen kaybetti. Bu sene ligde sadce 5 maca cikti ve cogu macta kadroya dahi alinmadi gerek sakatlik gerek formsuzluk yüzünden.
Hocam şu wolfsburg'da ki Arnold'a hastaydım.O olmaz mı acep :)[/QUOTE]

Bilemiyorum 24 yasinda piyasasi olan bir Alman futbolcuyu Türkiye ye getirmek maalesef cok zor ve cok pahali olur diye düsünüyorum.

Benim de begendigim bir adam. Epey güzel de sut cekiyor 20-25 metreden aslinda. Solak ofansif oyuncularin ayri bir havasi oluyor gercekten.

Aslında PSG bıraksa Chopo-Moting'i alsak güzel olur.

Hocam şu wolfsburg'da ki Arnold'a hastaydım.O olmaz mı acep :) @Can BÜYÜK

Bilemiyorum 24 yasinda piyasasi olan bir Alman futbolcuyu Türkiye ye getirmek maalesef cok zor ve cok pahali olur diye düsünüyorum.

Benim de begendigim bir adam. Epey güzel de sut cekiyor 20-25 metreden aslinda. Solak ofansif oyuncularin ayri bir havasi oluyor gercekten.

Arnold buraya 33 yaşından önce gelmez.

bugün haraketli gecicek ozanın manageri arapların teklifi. kapta bekliyorum

belhandayı şu zamanda 12m eurodan aşağı satan mal oğlu maldır. ve mutlaka boşta olan ofansif orta saha oyuncusu tez elden bakılmalıdır, eğer satıpta yerini dolduramazsak geçmiş olsun lig gider elden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt