- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
10 milyon euro falan istiyorlarmış
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman hic alınmaz. Bıraksınlar hemen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 milyon euro falan istiyorlarmış
Göbeğine dolayıp kafasını sola yatırmışkrali kiralasak ne kadarda iyi olur degilmi!
Ekli dosyayı görüntüle 37117
1 milyon euro kiralama + 9 milyon euro satın alma opsiyonuyla almak istiyormuşuzO zaman hic alınmaz. Bıraksınlar hemen.
fernando paris olayı dogruytsa 6 ya satıp yerine lass yada obi mikel alsak fena olmaz
Göbeğine dolayıp kafasını sola yatırmış
1 milyon euro kiralama + 9 milyon euro satın alma opsiyonuyla almak istiyormuşuz
------------------- muslrullah
martullah --- kabkullah --- donkullah --- nagatullah
------------------- göküllah
-------------badoullah ---- cellullah
--------fegullah ---- tettullah --- alnullah
KADR'ULLAH
Hocam şu wolfsburg'da ki Arnold'a hastaydım.O olmaz mı acep10+ Milyon € civarlarinda para kazanmayi hedefliyorlardi ama 1- 1,5 senedir cok kötü. Hatta ilk 11 deki yerini de tamamen kaybetti. Bu sene ligde sadce 5 maca cikti ve cogu macta kadroya dahi alinmadi gerek sakatlik gerek formsuzluk yüzünden.
mourinho chelsea aldıgında 18 yaşındaydı cünkü 18 yaşında oynamaya başladı ondan banada öyle geliyorYa bu Obi Mikel 31 yasindaymis. Bu herif hic yaslanmiyor gibi geliyor![]()
Hocam şu wolfsburg'da ki Arnold'a hastaydım.O olmaz mı acep@Can BÜYÜK
Arnold buraya 33 yaşından önce gelmez.Bilemiyorum 24 yasinda piyasasi olan bir Alman futbolcuyu Türkiye ye getirmek maalesef cok zor ve cok pahali olur diye düsünüyorum.
Benim de begendigim bir adam. Epey güzel de sut cekiyor 20-25 metreden aslinda. Solak ofansif oyuncularin ayri bir havasi oluyor gercekten.
bugün haraketli gecicek ozanın manageri arapların teklifi. kapta bekliyorum
Aslında PSG bıraksa Chopo-Moting'i alsak güzel olur.
Oynatıyor arada ama tabii bırakmayabilir.Malesef Tuchelin manevi oglu sayilir.. birakmaz .. oynatmaz yine birakmaz yani o sekil !