Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernandoyu büyük kulüpler neden alsın?
PSG alabilir çünkü arada dengesiz transferler yapıyorlar. Mesela geçen yıl Diarra'yı aldılar + Choupo Moting'i aldılar bu iki adamda PSG seviyesinde değildi ama transfer oldular.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arası sattığın adamların yerine sene sonu bütçe ile adam alamıyorsun FFP sadece o transfer dönemi kadar sat al diyor.

Yani alamadan satarsak borçlara gider o paranın artanı.

Sene sonu da oyuncu almak için yine satman gerektiğinde satacak kimse olmaz küme düşmeye oynarsın.

bu cok can alici bir bilgi.bunu bilmiyordum. bu durumda bir cisim yaklasiyor diyebiliriz.

Bence 1 hafta icinde cok seyler olabilir.

Belhanda söylentileri nedir? Arkadaşı bişeyler demiş harbi isteyen var mı ?

Fernando giderse helva dağıtacağım

Galatasaray Düşmanlarının .........

Sezon sonu icin de bazi oyuncularin muhtemel satisi icin kalmasi sart. Yoksa Alpay'in dedigi gibi bidaki transfer doneminde kimseyi alamazsin elinde satilacak oyuncu kalmazsa. O yuzden mantikli hareket etmemiz iyi olur. Oyle topyekun sat sat sat deyip ile olmuyor. Yerine pat diye adam alacaklarsa tamam deriz ama bu yonetim butun eksikleri 2 hafta icinde halledemez.

Al Hittad bizi kazıklar yine

Prijovic'i 10 milyon euroya aldılar, Rodrigues'i ise 10 milyon dolara

rod 9milyon euro dersek
rodrigues icin paoka verecegimiz parayi ustlenip ustune 8 kusur ekleip o herifi almis ve de bize ham 9 mil kalmis olmasi mumkunat dahilinde midir acaba

Eren'in varlığı da yokluğu da bir.Oynatmaya da bilirdi.

Bence de oynatmamaliydi ama niye oynatti diye de ölesiye elestirmem yani sonucta eldei tek forvet. Kizdik tabi hepimiz cünkü gercekten deli etti Eren dedigin gibi sirf zarar.

Sinani falan denedi önde ama o da Eren gibi berbat yani.

Sezon sonu icin de bazi oyuncularin muhtemel satisi icin kalmasi sart. Yoksa Alpay'in dedigi gibi bidaki transfer doneminde kimseyi alamazsin elinde satilacak oyuncu kalmazsa. O yuzden mantikli hareket etmemiz iyi olur. Oyle topyekun sat sat sat deyip ile olmuyor. Yerine pat diye adam alacaklarsa tamam deriz ama bu yonetim butun eksikleri 2 hafta icinde halledemez.

6.5 ay forvet bulamamışlar. Ndiaye gitti yerine yine zar zor onu kiraladık.

rod 9milyon euro dersek
rodrigues icin paoka verecegimiz parayi ustlenip ustune 8 kusur ekleip o herifi almis ve de bize ham 9 mil kalmis olmasi mumkunat dahilinde midir acaba
Güzel yerden yakalamışsın üstad sherlock gibisin ama bizim yönetim bunu düşünebilir mi orası muamma

Büyük ihtimal 2 forvet alıp kapatırız transferi, olası oyuncu satışının yerini dolduramazlar 2 haftada

Güzel yerden yakalamışsın üstad sherlock gibisin ama bizim yönetim bunu düşünebilir mi orası muamma

olabilir heis...... paoka odenecek para kapta yer almadi animsiyorsam boyle bir antlasma gerceklesmis olabilir

olabilir heis...... paoka odenecek para kapta yer almadi animsiyorsam boyle bir antlasma gerceklesmis olabilir
Böyle bir şey olursa sayın cengiz ve ekibini tebrik etmekte sakınca görmüyorum reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt