Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alan + Badji falan yapın lan bari yetenek noksanı herifler

Nerden nereye belhandayi savunuyorum vdiye bana fenerli diyenler alayı benhandaci olmuş
Garip topluluguz

Galatasaray Düşmanlarının .........
futbolu bilen gerçek galatasaraylılar zaten hep övüyordu. Şimdi bu seneki gollerimizi izledim asporda her poziyonda belhanda görünüyor nerdeyse. O olmasa gol atamayacağız bakma burdaki hala adami kötüleyen renktaslarimiza

bence para eden kim varsa satilmali. nasilsa ligi 3-6 arasi bitiririz. transfer yapamadigi icinde mevcut yönetim dehlenir (beceriksizliklerinden dolayi).

gelen yönetimin elindede saglam bütce olur. tabi yine isbilmezler gelirse pohu yardik.

futbolu bilen gerçek galatasaraylılar zaten hep övüyordu. Şimdi bu seneki gollerimizi izledim asporda her poziyonda belhanda görünüyor nerdeyse. O olmasa gol atamayacağız bakma burdaki hala adami kötüleyen renktaslarimiza
Adminler arasında da var karşı çıkan hele biri vardı dakika 1 de başlardı eleştirmeye

Galatasaray Düşmanlarının .........

Belhanda'nın eleştirilme sebebi oyun içinde sürekli düşüş yaşaması. Yaşamadığı durumları gösterip en iyi oyuncumuz da diyebilirsiniz, düşüşlerini gösterip beğenmeyebilirsiniz de. Zevk meselesi ; kavga edecek , karşı tarafa gerizekalı diyecek kadar büyük bir mesele değil

bence para eden kim varsa satilmali. nasilsa ligi 3-6 arasi bitiririz. transfer yapamadigi icinde mevcut yönetim dehlenir (beceriksizliklerinden dolayi).

gelen yönetimin elindede saglam bütce olur. tabi yine isbilmezler gelirse pohu yardik.

Devre arası sattığın adamların yerine sene sonu bütçe ile adam alamıyorsun FFP sadece o transfer dönemi kadar sat al diyor.

Yani alamadan satarsak borçlara gider o paranın artanı.

Sene sonu da oyuncu almak için yine satman gerektiğinde satacak kimse olmaz küme düşmeye oynarsın.

Tecrubeli bir stoper ve iki forvet almak kaydiyla, Belhanda yada Fernando’dan biri gidebilir ve buyuk sorun teskil etmez. Ozellikle Belhanda’yi aramayiz. Feghouli’nin bir yere gitmegini ve Emre’nin oynayacak duruma geldigini varsayiyorum.

Al Hittad bizi kazıklar yine

Prijovic'i 10 milyon euroya aldılar, Rodrigues'i ise 10 milyon dolara

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fernando paris olayı dogruytsa 6 ya satıp yerine lass yada obi mikel alsak fena olmaz

basıma tülbent baglayın basım agrıyo:sick:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt