Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.957
- 5.667
- 883
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Yusuf Kara
Bir tek Charly Musonda Jr. aklima geldi, o da sakat ve kiralik Chelsea'den.
Ne zaman donecegi belli degil. Bu sezon oynadigi mac sayisi 3 zaten.
Baska liglere bakmak lazimBelhandanin performansindan memnundum.beni onu aratmayacak bir herif lazim
futbolu bilen gerçek galatasaraylılar zaten hep övüyordu. Şimdi bu seneki gollerimizi izledim asporda her poziyonda belhanda görünüyor nerdeyse. O olmasa gol atamayacağız bakma burdaki hala adami kötüleyen renktaslarimizaNerden nereye belhandayi savunuyorum vdiye bana fenerli diyenler alayı benhandaci olmuş
Garip topluluguz
Galatasaray Düşmanlarının .........
Baska liglere bakmak lazim
En iyisi Fransa ligue 1.
Seve seveforumu yola getirmis gibisin heis.
Adminler arasında da var karşı çıkan hele biri vardı dakika 1 de başlardı eleştirmeyefutbolu bilen gerçek galatasaraylılar zaten hep övüyordu. Şimdi bu seneki gollerimizi izledim asporda her poziyonda belhanda görünüyor nerdeyse. O olmasa gol atamayacağız bakma burdaki hala adami kötüleyen renktaslarimiza
Belhandanin performansindan memnundum.beni onu aratmayacak bir herif lazim
biraz puan toplamamiz gerek artik. 1-2 tur gecsek yeter. sence porto, benfica, zenit gibi takimlar nasil 2. torbadalar? Bundan dolayi
futbolu bilen gerçek galatasaraylılar zaten hep övüyordu. Şimdi bu seneki gollerimizi izledim asporda her poziyonda belhanda görünüyor nerdeyse. O olmasa gol atamayacağız bakma burdaki hala adami kötüleyen renktaslarimiza
bence para eden kim varsa satilmali. nasilsa ligi 3-6 arasi bitiririz. transfer yapamadigi icinde mevcut yönetim dehlenir (beceriksizliklerinden dolayi).
gelen yönetimin elindede saglam bütce olur. tabi yine isbilmezler gelirse pohu yardik.