Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferden gelen paralar ödemelere gidiyor bizde az nakit kalan kısmı vadeli transfer yapıyoruz gerçekten zor iş bunlar

Galatasaray Düşmanlarının .........

Bu adam aglamasin da kim aglasin? Surekli sampiyonlugu gasp edilmis bir adam. Besiktas'ta aglayinca abes duruyor sonucta son yillarin en cok kollanan camiasi Besiktas ama Trabzonsporlu oldugu icin aglamasi kadar dogal bir sey yok.

Bursa da da aynisini yapiyordu.

Ilk yari heralde sadece sanssizlik yoktu. Ama bolca beceriksizlik ile is bilmezligin ustune serefsiz fenerasyonun yaptigi operasyonlar da ekibimizin geride kalmasina sebebiyet vermistir. Hocaya o yuzden cok yuklenmemek gerekir. Yine de hoca CL muzigiyle sahada dolasmasina ragmen CLde bu kadar milletin karisi olmamiza nasil razi olmustur bunun da sorulmasi gerekir
Porto maçları ve loco hariç katılıyorum. Özellikle Porto maçlarında taktiksel olarak yapılacak pek bir şey yoktu. Schalke yok etti bizi bir beraberlik koparabilmiş olmamıza rağmen.

Yunus ve Celil'i de göklere çıkardıları için aynı hesaba katıyorum.

Hmm bence o iki arkadaşta gözüken potansiyel şuan Ozanınkinden çok çok uzak.

Ozan wonderkid, bence yönetim Fatih hoca aracılığıyla ikna edip en az 2 milyon euro maaşa bağlayıp 5 yıllık opsiyonsuz veyahut 50 milyon euro gibi uçuk opsiyonlu sözleşme teklif etmelidir.

Bursa ve Trabzon bu ulkede hakki en cok yenen iki camiadir

Terim agliyor mu takiminin hakki yenildiginde. Zirlayarak dile getiriyor mu? Hayir.

Demek ki isteyince aglamadan zirlamadan da kendini savunabilirsin. Ben sevmiyorum böyle aglak adamlari ne yapayayim. Adam yoksa gercekten iyi bir teknik direktör. Taktik bilmiyor demek büyük haksizlik ve hatta komedi.

Terim agliyor mu takiminin hakki yenildiginde. Zirlayarak dile getiriyor mu? Hayir.

Demek ki isteyince aglamadan zirlamadan da kendini savunabilirsin. Ben sevmiyorum böyle aglak adamlari ne yapayayim.

Sev diye demedim ki. Karakterinden ziyade gecmisiyle alakali, onu soyledim. Aslinda karakteri gayet duzgun.

Yunus ve Celil'i de göklere çıkardıları için aynı hesaba katıyorum.
onlardan pek bi şey olmaz ya transfer getirisi manasında sırf altyapıdan çıkma diye abartıyor millet
ozan ve atalay inanılmaz potansiyelliydi yetenek olarak ozan fiziği geliştirdi parladı, atalay 1 yaş daha küçük galiba ama yeteneğinden ziyade disiplin problemi olduğunu söylüyolar pek sevmiyormuş çalışmayı

Porto maçları ve loco hariç katılıyorum. Özellikle Porto maçlarında taktiksel olarak yapılacak pek bir şey yoktu. Schalke yok etti bizi bir beraberlik koparabilmiş olmamıza rağmen.

Lokomotife karsi da iyi degildik ki
Yani ilk mac baya sansliydik. 2. mac sanssizdik ama kotu oynuyoduk. Enteresan sekilde Porto deplasmani en iyi macimiz. Icerdeki macta da herifler piknige gelmesine ragmen cok basit goller atip gittiler zaten tuhaf bi macti hazirlik maci gibi idi

Sev diye demedim ki. Karakterinden ziyade gecmisiyle alakali, onu soyledim. Aslinda karakteri gayet duzgun.

Sike'den agzi yanan adam sike yapmis bir kulübe gitmez abi. Bu kadar basit.

Besiktasin yaptigi sike direk senin eski takimin ile ilgili olmasa bile yillarca sikeye karsi mücadele vermis sike yüzünden hakki gasp edilmis bir adam kalkip da sike hükümlüsü bir takima gitmez ve gitmemeli de. Tek aglamasi falan degil, bu da benim gözümde karaktersizliktir.

Sirf sampiyonluk tadabilmek, büyük takim calistirabilmek icin yillarca verdigi mücadeleyi ideallerini hice saydi adam.

Lokomotife karsi da iyi degildik ki
Yani ilk mac baya sansliydik. 2. mac sanssizdik ama kotu oynuyoduk. Enteresan sekilde Porto deplasmani en iyi macimiz. Icerdeki macta da herifler piknige gelmesine ragmen cok basit goller atip gittiler zaten tuhaf bi macti hazirlik maci gibi idi
Kabul üstat. Loko maçında bir 30 dakikamız var bir de porto deplasmanı. İçerideki porto maçında her ne kadar adamlar rahat da olsa iyi oynadık. Gerisi leş.

Sike'den agzi yanan adam sike yapmis bir kulübe gitmez abi. Bu kadar basit.

Besiktasin yaptigi sike direk senin eski takimin ile ilgili olmasa bile yillarca sikeye karsi mücadele vermis sike yüzünden hakki gasp edilmis bir adam kalkip da sike hükümlüsü bir takima gitmez ve gitmemeli de. Tek aglamasi falan degil, bu da benim gözümde karaktersizliktir.

Isteye isteye gittigini sanmiyorum, biz bir kere istesek kosa kosa gelirdi bizden baska Istanbul takimi da calistirmazdi aslinda.

Ama bir nevi zorunda birakildi, Fener'e gitmedigi muddetce kendiyle celisecegini dusunmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt