Hani işin şakası bir yana da Fernando 'da satılsa Belhanda 'da satılsa kesinlikle yerlerine genç isimler bakmamız gerekiyor, tıpkı Marcao gibi tıpkı adı bizimle anılan Tetteh gibi 25 yaş altı isimlerle ilgilenmemiz gerekiyor artık
Mesela Fernando giderse
Otávio Henrique
Abdoulaye Touré
Erick Pulgar
Marvelous Nakamba
Daniel Amartey
Wilmar Barrios
Ibrahim Sangaré
Danilo Barbosa
Tipinde genç takıma hem dinamizm katacak hem fizik üstülüğü kurabileceğim adamlar bakmamız gerekiyor, yaşları genç uzun süre faydalanabileceğimiz satarken ise para kazanarak satabileceğimiz adamlar
Mesela Belhanda giderse(12.5 mil.€ civarlarında bir teklif gelmezse kalsın) 10 numarayı Emre ve Atalay 'a emanet edip 8 numara için
Erick Gutiérrez
Salih Özcan
Roman Zobnin
Şu önceden adı bizimle anılan Żurkowski
Andreas Pereira
Godfred Donsah
Bu tipte onlarca oyuncu bulabiliriz tabi ki gidip Erick Gutierrez için PSV 'ye tonlarca para gömelim demiyorum ama bulunabiliyor böyle oyuncular bu çocuk Meksika da H.Lozano ile oynarken defalarca yazmıştım burada, ben bile oturduğum yerden bulabiliyorsam böyle oyuncuları scout ekibimiz de hayli hayli bulur. böyle oyuncuları PSV filan kapmadan önce artık bizimde bulmamız gerekiyor
Demek istediğim tamam Mariano&Fernando ve Gomis gibi isimler muazzam kaliteli transferlerdi geçen sene şampiyonluğumuza da doğrudan katkı verdiler ama 1 sene sonraki halleri ne durumda ?
Gomis son döneminde bildiğin 0 oynuyordu
Mariano üst üste yaşadığı 2 sakatlık sonrası o kalitesini gösterecek kadar bile oynayamıyor
Fernando zaten tam oldu derken tak bir sakatlık sonra aylarca bekledik olmasını hala arada sırada parlamaları hariç vasat top oynuyor
Artık bu denli yatırım yaptığımız adamlardan en azından 3-4 sene sorunsuz faydalanmamız gerekiyor, satacağımız zamanda kar ederek satmamız gerekiyor artık Gomis-Mariano 'lardan ziyade Rodrigues-Bruma-Telles 'lere yönelmemiz gerekiyor ...