Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye ligi'nin çapını çok düşük gördüğüm için biraz önyargılıyım bu konuda.
E tabi şimdi Ozan arjantin liginde veya brezilyada ya da oralara hiç gitmeyelim sırbistan hırvatistanda falan olda min 15 milyondan kapıya dizilmişti herkes. Bizim lig bu açıdan hiç itibar görmüyor gerçekten

Isteye isteye gittigini sanmiyorum, biz bir kere istesek kosa kosa gelirdi bizden baska Istanbul takimi da calistirmazdi aslinda.

Ama bir nevi zorunda birakildi, Fener'e gitmedigi muddetce kendiyle celisecegini dusunmuyorum.

Bu senin düsüncen saygi duyarim ama ben öyle düsünmüyorum yukarida da dedigim gibi sikeden agzi yanmis bir adam sikeci bir kulübe gitmemeli.

filozof serdar konusunda sakat diyorlar demiş . burak sağlıkmı sanki tam filazof ya .

Sezon sonunda değiliz beyler bilmem anlatabildim mi? Devre arasındayız ve şampiyonluk yarışındayız. Belhanda giderse ve yeri dolduramazsa şampiyonluk şansın sıfır. Takımın omurgasıyla bu kadar oynanmaz. Hocaya güveniyorum bu konuda belhandayı satmak istemeyecek. En sevdiği oyuncu tipi.

Gecen sezon basi benzer seyler yazildi bu forumda , sezon basi bruma ,devre arasi ise ndiaye satilirsa sampiyonluk satilir diyen bir cok uye oldu

Simdi de atiyorum eren serdar gibi belhandayla fernando da gitse ve sampiyon yine de olsak en azindan hata etmisiz pesin konusarak diyecek misiniz

Cunku ndiaye ve bruma satislarindan sonra o konusmalari yapanlar sonra sus pus oldular , hataliyiz deme erdemi gostermediler

Haraslin ismi beni baya heyacanlandirdi yaw
Wyscout free accountun musade ettigi kadariyla performans videolarini izledim
Almamiz lazim o cocugu

Transfer yapsak nasıl olur??

Atalay, gokay ve celil asiri abartiliyor. Simdiye kadar alt yapidan cikan ve isildayan tek Ozan var oda kendine 1 sene agirlik calisalarak buralara kadar geldi.

Sahsen, ben olsam Atalaya 7,5m satardim. 1 yil gecti, hala ayni fizikte

Celil ve gokay pek olmaz gibi duruyor.

Bence Ozan a söyle bir teklif yapılmalı . Kasımpaşa nin Trezeguet e yaptığı gibi , gel 7,5 milyon euro luk serbest kalma maddeni kaldiralim, gelen en yüksek teklifin % 10 u senin olsun . Hem seni yetiştiren kulübün Galatasaray kazansın hem sen kazan

Transfer yapsak nasıl olur??
IMG-20190110-WA0008.webp

Devre arası kampı bitti, biz forvet transferini bitiremedik. Cidden ya bu Abdürrahim ve Başkan tam manası ile dünyadan bir haberler, yada ihanet içerisinde Akbilspor şampiyon olsun diye takımın altını oyuyorlar.

Herkes onu sat bunu sat diyor da, sezon sonu Onyekuru ve Ndiaye geri dondugunde nasil oyuncu alacagiz? Bu devre arasinda Garry'i satip kaynak yarattik transferler icin. Sezon sonu da Ozan, Belhanda, Feghouli veya Maicon'u satariz.

Hani işin şakası bir yana da Fernando 'da satılsa Belhanda 'da satılsa kesinlikle yerlerine genç isimler bakmamız gerekiyor, tıpkı Marcao gibi tıpkı adı bizimle anılan Tetteh gibi 25 yaş altı isimlerle ilgilenmemiz gerekiyor artık

Mesela Fernando giderse
Otávio Henrique
Abdoulaye Touré
Erick Pulgar
Marvelous Nakamba
Daniel Amartey
Wilmar Barrios
Ibrahim Sangaré
Danilo Barbosa

Tipinde genç takıma hem dinamizm katacak hem fizik üstülüğü kurabileceğim adamlar bakmamız gerekiyor, yaşları genç uzun süre faydalanabileceğimiz satarken ise para kazanarak satabileceğimiz adamlar

Mesela Belhanda giderse(12.5 mil.€ civarlarında bir teklif gelmezse kalsın) 10 numarayı Emre ve Atalay 'a emanet edip 8 numara için
Erick Gutiérrez
Salih Özcan
Roman Zobnin
Şu önceden adı bizimle anılan Żurkowski
Andreas Pereira
Godfred Donsah

Bu tipte onlarca oyuncu bulabiliriz tabi ki gidip Erick Gutierrez için PSV 'ye tonlarca para gömelim demiyorum ama bulunabiliyor böyle oyuncular bu çocuk Meksika da H.Lozano ile oynarken defalarca yazmıştım burada, ben bile oturduğum yerden bulabiliyorsam böyle oyuncuları scout ekibimiz de hayli hayli bulur. böyle oyuncuları PSV filan kapmadan önce artık bizimde bulmamız gerekiyor

Demek istediğim tamam Mariano&Fernando ve Gomis gibi isimler muazzam kaliteli transferlerdi geçen sene şampiyonluğumuza da doğrudan katkı verdiler ama 1 sene sonraki halleri ne durumda ?
Gomis son döneminde bildiğin 0 oynuyordu
Mariano üst üste yaşadığı 2 sakatlık sonrası o kalitesini gösterecek kadar bile oynayamıyor
Fernando zaten tam oldu derken tak bir sakatlık sonra aylarca bekledik olmasını hala arada sırada parlamaları hariç vasat top oynuyor

Artık bu denli yatırım yaptığımız adamlardan en azından 3-4 sene sorunsuz faydalanmamız gerekiyor, satacağımız zamanda kar ederek satmamız gerekiyor artık Gomis-Mariano 'lardan ziyade Rodrigues-Bruma-Telles 'lere yönelmemiz gerekiyor ...
Katılmakla birlikte Szymanski de göz ardı edilmemesi gereken bir isim 8 numara da neler yapar merak ediyorum açıkçası.

Abdürrahim Albayrak maçlarda çıkıp ayılıp bayiliyip hasta Galatasaray lı numaraları yaparsa çok soverim

trabzon, basak, ya da kasimpasadir.

tam bir lider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt