Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşine git baki,önce soruya cevap ver kim takımında belhandadan iyi?
gerizekalı diyip ne işinden bahsediyosun sen adam gibi konuşmayı öğren önce herkes senle aynı fikirde olmak zorunda değil,bende sana soru soruyum belhanda yokken hangi maç yokluğunu hissettin neye dayanarak savunuyosun kötünün iyisi diye mi ? tekrar söylüyorum kalsın diyeceğim adam yok belhandanın hiçbir faydası yok 8 numaraymış dünyadaki örneklerine bakarak ne yapıyomuş izleyin karşılaştırın bakalım 3.5 milyon euro alıyo bu adam..

Kodumun malları gomis i gönderip forvet diye sızlanırken gittiler dombili ömeri aldılar. Şimdide aynı boku yediler emre yi alıp. Ben böyle bir gerizekalılık görmedim ya

1341348.gif

Kodumun malları gomis i gönderip forvet diye sızlanırken gittiler dombili ömeri aldılar. Şimdide aynı boku yediler emre yi alıp. Ben böyle bir gerizekalılık görmedim ya
Kardeş, Emre beleşe geldi. Neyin tantanası bu? Naga yetiyor zaten. Sadece birkaç maç için 2-3M bonservis mi verecez beke?

olm hala kralhandayi tartismak da nedir yaw 15 macta tas catlasa 1 kez fena oynamayan bastonlu fernando fln varken
donk varken
lokomotif maciyla jubile yapip sonra 1-2 mac anca iyi oynayan diaye varken
yeani
bu kralhanda ne etti size
21. champ kazandirmak haricinde tabi
belki de yanit bu sualin icersinde gizlidir

Galatasaray'dan N'jie atağı! Görüşmeler...
11.01.2019 19:49 - Son Güncelleme - 11.01.2019 19:51
Galatasaray'dan N'jie atağı! Görüşmeler... Whatsapp Facebook Twitter Google LinkedIn Tumblr
Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışamaları devam ediyor.

Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da son aday Marsilya forması giyen Clinton N'jie.

beIN Sports'un haberine göre, Galatasaray N'jie'yi kadrosuna katmak görüşmelerini sürdürüyor.

Kamerunlu forvet bu sezon oynadığı 9 karşılaşmada 1 gol atarken asist katkısı yapamadı.

AJANSSPOR

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şu adamı tekrar hatırlatalım pozisyonu 6 numara (ÖN LİBERO) kaç derbi aldı,kaç maça damga vurdu,pasları,tekniği,hırsı 8 numara olan arkadaşın hangi özelliği ön libero melodan iyi ne şut çeker,ne pas atar,gol atmasını beklemiyoruz zaten aksine ne zaman kart görüp takımı yalnız bırakacağıda belli değil hangi artı yönüne bakcaz modern ortasaha saçmalığından bıktık hep yazıyorum bidaha yazıyım ortasahamız hem ofans hem defans anlamda rezalet

şu adamı tekrar hatırlatalım pozisyonu 6 numara (ÖN LİBERO) kaç derbi aldı,kaç maça damga vurdu,pasları,tekniği,hırsı 8 numara olan arkadaşın hangi özelliği ön libero melodan iyi ne şut çeker,ne pas atar,gol atmasını beklemiyoruz zaten aksine ne zaman kart görüp takımı yalnız bırakacağıda belli değil hangi artı yönüne bakcaz modern ortasaha saçmalığından bıktık hep yazıyorum bidaha yazıyım ortasahamız hem ofans hem defans anlamda rezalet

Bu adam gittiğinde göbek atan arkadaşlar vardı, isim vermek istemiyorum ama @Recep Yıldırım başlarını çekiyordu.

Alan + Ba + Genç forvet alıp 4-4-2'ye döneceğiz bence 2.yarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt