Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidip poldiyi 6 ayligina getirin lesh demba ba felan yerine

Fernando çöpü kaç milyona geldi bize ne kadar alıyor

Galatasaray Düşmanlarının .........

s.a

bu ne kepazelik halen iki forvet bi ortasaha ve kanat oyuncusu transfer etmemeişiz

Melo ile belhandayi kıyaslamak nasıl bir kafadir
Olm kiyaslayacaksan git fernando kamlumbagasi ile kıyasla

Tetteh niye bu kadar cok abartılıyor bence bok gibi transfer olur

vallah Demba Bayi alacagimiza git Sivastan Kouneyi getir daha mantikli.. siyirdim arkadas nerde bu forvet..
ultrAslan tepki göstermek icin gercekten simdi son güne kadar bekleyecekmi ? yani tepki dedigim gecenki gibi degil.. istifaya davet etmekten bahsediyorum.. en azindan belki gaza gelip forvet alirlar acilen !

Fernando çöpü kaç milyona geldi bize ne kadar alıyor

galatasarayda-fernandoya-transfer-teklifi-5c3440ee33880.jpg

Yönetim 7 aydır forvetsiz oynatıyor takımı bazıları da cahilce Belhanda gitsin diyor. Satsalar kimi alıcak bu beceriksizler

Slm seksi kulübün seksi taraftarları

Umarım iyiz... Bu gece dana nın kuyruğu kopar, kırmızılılar havada uçuşur.

Oyuncu satışına bağlıymış, sanırım belhandayı satacaklar

hayatimda gördügüm en mantiksiz hamle olur.. forvet yok diye tek oyun kurabilen orta sahani satiyorsun.. sonra o eksik kaliyor..
onun yerine gelen forvet nasil gol atacak peki ? .. yok küfürden baska birsey kaldirmaz artik durumu

31 Ocaka kadar transfer gelismesi olabilir veya olmayabilir

Melo ile belhandayi kıyaslamak nasıl bir kafadir
Olm kiyaslayacaksan git fernando kamlumbagasi ile kıyasla

kıyas yapmadım yazdıklarımı tekrar oku adam önlibero olduğu halde daha faydalı ondan dedim önlibero olan bir adam bile 8 numaranın hakkını ondan daha fazla verdi hatta bir zamanlarda selçuk,belhandayı savunmak için fernandoya sallamanın mantığı yokki oda faydasız zaten geldiğinde ilk dönem oynadı hep geri gitti ama konu o değil...

hayatimda gördügüm en mantiksiz hamle olur.. forvet yok diye tek oyun kurabilen orta sahani satiyorsun.. sonra o eksik kaliyor..
onun yerine gelen forvet nasil gol atacak peki ? .. yok küfürden baska birsey kaldirmaz artik durumu
belhanda giderse haginin oğlu l.hagi alınabilir zaten antalyaya geliyorlarmış baba oğul veya Hachim Mastour alınır tabi becerebilirse yönetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt