Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
‏|| بعد اصرار المدرب بيليتش على بلهنده ||

‏- بشكل رسمي ادارة غلطة سراي التركي تمنح موافقتها على تفاوض ادارة الاتحاد مع اللاعب المغربي بعد موافقتها على بيعه . .

‏بلهنده أبدى موافقته المبدئية والمفاوضات تسير بالشكل الصحيح وقريباً سيتم التوقيع !

‏⁧‫#شتوية_الاتحاد‬⁩ via ALETHHAD_SAUDİ

‎|| Belic'in Blahande'deki ısrarından sonra || - Resmen Türk Galatasaray yönetimi, satmayı kabul ettikten sonra Faslı oyuncu ile sendika yönetimini müzakere etmek için rıza göstermekte. . Blahande, ilk anlaşmasını ve müzakerelerini doğru şekilde yaptığını ve yakında imzalanacağını gösterdi! ⁧‫#شتوية_الاتحاد‬⁩

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

‏|| بعد اصرار المدرب بيليتش على بلهنده ||

‏- بشكل رسمي ادارة غلطة سراي التركي تمنح موافقتها على تفاوض ادارة الاتحاد مع اللاعب المغربي بعد موافقتها على بيعه . .

‏بلهنده أبدى موافقته المبدئية والمفاوضات تسير بالشكل الصحيح وقريباً سيتم التوقيع !

‏⁧‫#شتوية_الاتحاد‬⁩ via ALETHHAD_SAUDİ

‎|| Belic'in Blahande'deki ısrarından sonra || - Resmen Türk Galatasaray yönetimi, satmayı kabul ettikten sonra Faslı oyuncu ile sendika yönetimini müzakere etmek için rıza göstermekte. . Blahande, ilk anlaşmasını ve müzakerelerini doğru şekilde yaptığını ve yakında imzalanacağını gösterdi! ⁧‫#شتوية_الاتحاد‬⁩

arap futbolunun modern ortasahalara ihtiyacı var bencillik yapıp kalmasını isteyemeyiz..

‏إدارة الاتحاد تلقت الموافقة المبدئية من اللاعب يونس بلهندة بعد موافقة ناديه غلطة سراي وتبقى الفحص الطبي via A_E_110

Federasyon yönetimi Galatasaray'ın onayından sonra oyuncu Younis Belhandah'tan ilk onay aldı ve tıbbi muayene

ben akrabam dolayısıyla amatörde bilgim olan klupten bahsettim, fenerbahçeyi kastetsem fenerbahçe yazardım
Işte sen cubuklu nun ne anlama geldiğini bilmiyorsan buraya yazmaman daha hayırlı olur diyorum. Ki daha bir kaç gün önce neler yaşadın değil mi?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah Fernando 'yu PSG 'ye satıp adam akıllı bir orta saha alırız
*Nagatomo ve Emre dönene kadar şu sistemle oynayalım

44416.jpg

kusura bakma ama bu kadrodan hiçbireşey olmaz.Heleki bu sistemle hiçbiryere varamayız.Bu takımdan gitmesi gereken adam fernando değil belhandadır.
maiconunda işi yok bu takımda..Bu adamlar oynadığı sürece bizden hiçbir halt olmaz.Heleki takımdaki tek atletik,zaman zaman dikine giden adam olan ndiayeyi kesmişsin ki çok büyük hata.

fernandonun yerine adam alırsak çok fark yaratamayız ama belhandanın yerine kaliteli bir ofansif orta saha alırsak seni şampiyon bile yapabilir.

---------muslera----------
mari--ozan--xxx----naga
---ferdnando---ndiaye---
-feg------xxxx------xxxx--
----------xxxxxxx---------

kadro bu şekilde olmalı.Ama çapsızlar bunu beceremeyecek.

başkanın bir açıklaması vardı forvet rüyalarıma giriyor diye keşke girdiği yer rüyaların olmasaydı başkan...

Bugünüde transfersiz kapattık allaha şükür.Sabırlar tükeniyor fazia herifi uyandınmı uykundan.

Bugün maci izledim linnes kalecimiz feguli iyi oynadı kötü oynayanlar futbolu bilmeyen ayağına top yakışmayan ndiaye bölgesi belli olmayan belhanda mugdat omer bayram bunlar direk yollanip yerlerine adam alınmalı tabi bu yönetim bunu beceremez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt