Metin Bakırören
Aslan Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.696
- 4.341
- 778
biz hiç eğlenemedik ama...Yalniz bugun bizim tribün çok sağlamdı bee️
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz hiç eğlenemedik ama...Yalniz bugun bizim tribün çok sağlamdı bee️
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizi de istemiyorlarBen git demedim , bence git dedim , istemiyorlar seni okudugum kadariyla .
Sattık diyelim. Yeri neden dolmadı? Kimse yeni gomis beklemiyor. Ama bi forvet alınmaz mı? Rodriguez aynı şekilde. Serdarın yeri nasıl dolacak? Nasıl olacak?Dogrudur ama onu da terim acikladi , aldigi teklifi ve kazanacagi parayi dusununce , onu engellemenin sahaya yansiyacak performansa negatif etkisini ongormek zorundaydik dedi
Bu dunyada bazen para konusur engel olamazsin . Adam senden alacaginin 3 kati teklif gelirse durmaz burada , kontratla zorlarsan da akhisar macindaki hallere burunur ilk etapta . Malesef hayatin gercegi bu
Lucas Perez katılmıştır ..bakışa bakMaçtan sonra kutlama var galiba
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sergen maçın ikinci yarısını izleyemedim, genel bir özet geçer misin?forum malamat olmuş
Onun için değil Süper Kupadan etti bizi maçı sattı sonra da fındık kadar beyniyle zam alacağını sandı. Galatasaray başka camialara benzemez. Kupa satan adamın yedi ceddini satarız. Bir forma bir de aldığımız kupalar kutsalımızdır. Bu kadar açık satıştan sonra kellesi ne pahasına olursa olsun alınmalıydı... Yoksa POST-PENDİK SENDROMU gibi bir mafyavari olay yaşanır kan akardı... Sulh içinde çözüldü defoldu gitti inşallah hayatı çok kötü gider selçuk ve benzerleri gibi (arda-burak filan)Para yoksa gönderme abi gol kralı forvetini?
Bizi de istemiyorlarHadi ben şutlandım sen niye istenmediğin yerde duruyorsun diye sormaz mı renktaş sana üstat???
hangi Mia?Mia, Londra derbisini stat da izlemişEkli dosyayı görüntüle 37252
ismail golde gereksiz özgüven yaptı.ama iyi kaleci.sinan oyunda hiç yoktu ama 1 asist yaptı.yunus ileri geri cok kostu.en etkili hareketi 2.yarı sonlarında topu alıp rakibi geçerek 30 metre top sürmesiydi.ama etrafında kimse yoktu,pas verecek...feghouli ilkyarı cok iyiydiSergen maçın ikinci yarısını izleyemedim, genel bir özet geçer misin?
Özellikle Yunus-Sinan-Feghouli ve İsmail nasıldı parantez açarsan sevinirim.
bşk. cemiyetten kulağına bişey kaçmıyormu tranşfer konusunda.Onun için değil Süper Kupadan etti bizi maçı sattı sonra da fındık kadar beyniyle zam alacağını sandı. Galatasaray başka camialara benzemez. Kupa satan adamın yedi ceddini satarız. Bir forma bir de aldığımız kupalar kutsalımızdır. Bu kadar açık satıştan sonra kellesi ne pahasına olursa olsun alınmalıydı... Yoksa POST-PENDİK SENDROMU gibi bir mafyavari olay yaşanır kan akardı... Sulh içinde çözüldü defoldu gitti inşallah hayatı çok kötü gider selçuk ve benzerleri gibi (arda-burak filan)
Hoşgeldin.Selamın aleyküm yeni üyeyim daha önce hep yazılan fikir ve düşünceleri okurdum üye olmaya karar verdim aranıza kabul ettiginiz için teşekkür ederim ismim mustafa 30 yaşındayım