Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogrudur ama onu da terim acikladi , aldigi teklifi ve kazanacagi parayi dusununce , onu engellemenin sahaya yansiyacak performansa negatif etkisini ongormek zorundaydik dedi

Bu dunyada bazen para konusur engel olamazsin . Adam senden alacaginin 3 kati teklif gelirse durmaz burada , kontratla zorlarsan da akhisar macindaki hallere burunur ilk etapta . Malesef hayatin gercegi bu
Sattık diyelim. Yeri neden dolmadı? Kimse yeni gomis beklemiyor. Ama bi forvet alınmaz mı? Rodriguez aynı şekilde. Serdarın yeri nasıl dolacak? Nasıl olacak?

Artık transfer nöbeti tutmaktan da soğudum anasını satayım neyin nöbetini tutuyoruz her şey kabak gibi ortada yapılmayan transferin nöbetini tutuyoruz ...

Para yoksa gönderme abi gol kralı forvetini?
Onun için değil Süper Kupadan etti bizi maçı sattı sonra da fındık kadar beyniyle zam alacağını sandı. Galatasaray başka camialara benzemez. Kupa satan adamın yedi ceddini satarız. Bir forma bir de aldığımız kupalar kutsalımızdır. Bu kadar açık satıştan sonra kellesi ne pahasına olursa olsun alınmalıydı... Yoksa POST-PENDİK SENDROMU gibi bir mafyavari olay yaşanır kan akardı... Sulh içinde çözüldü defoldu gitti inşallah hayatı çok kötü gider selçuk ve benzerleri gibi (arda-burak filan)

Transfer sezonları harbi bize karın ağrısı olmaktan başka birşey değil

Screenshot_20190112-205752.webp

Bizi de istemiyorlar :) Hadi ben şutlandım sen niye istenmediğin yerde duruyorsun diye sormaz mı renktaş sana üstat???

Senle benim durumlarimiz farkli , kulup icinden bilgimiz oldugu icin biraz istemem yan cebime koy durumu var bize karsi

Bir de senle benim antipatiklik sebeplerimiz tam ayni degil , benim isim sana gore daha kolay

Bu bahsettigimiz arkadasa gelince , bizden farki , emek verip cok bilgi satmak yerine ,yani kaliciligini oyle saglamak yerine daha sifir km araba ile kurtlar sofrasinda drift yapmaya calisiyor

Cabasini takdir ediyorum ama oyle cubuklu filan yazarsan cubuk tursusu ederler adami burada

Sergen maçın ikinci yarısını izleyemedim, genel bir özet geçer misin?
Özellikle Yunus-Sinan-Feghouli ve İsmail nasıldı parantez açarsan sevinirim.
ismail golde gereksiz özgüven yaptı.ama iyi kaleci.sinan oyunda hiç yoktu ama 1 asist yaptı.yunus ileri geri cok kostu.en etkili hareketi 2.yarı sonlarında topu alıp rakibi geçerek 30 metre top sürmesiydi.ama etrafında kimse yoktu,pas verecek...feghouli ilkyarı cok iyiydi

Onun için değil Süper Kupadan etti bizi maçı sattı sonra da fındık kadar beyniyle zam alacağını sandı. Galatasaray başka camialara benzemez. Kupa satan adamın yedi ceddini satarız. Bir forma bir de aldığımız kupalar kutsalımızdır. Bu kadar açık satıştan sonra kellesi ne pahasına olursa olsun alınmalıydı... Yoksa POST-PENDİK SENDROMU gibi bir mafyavari olay yaşanır kan akardı... Sulh içinde çözüldü defoldu gitti inşallah hayatı çok kötü gider selçuk ve benzerleri gibi (arda-burak filan)
bşk. cemiyetten kulağına bişey kaçmıyormu tranşfer konusunda.
duyum muyum yokmu

Asporda bugun aykut ince yok ama turgay demir ve savas corlu var

Gundemi takip edelim bakalim

Selamın aleyküm yeni üyeyim daha önce hep yazılan fikir ve düşünceleri okurdum üye olmaya karar verdim aranıza kabul ettiginiz için teşekkür ederim ismim mustafa 30 yaşındayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt