Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son donemde forumu basan bir anti Gs li grup inatla hocaya oynuyorlar

Ft yi sevmiyor olmam su an onu yipratmanin bir mantik icerdigini dusunmemi gerektirmez

Tarik elestiriliyorsa bunun sebebi bir hirsizlik vb degil , performansi yok haybeye para aliyor diye soyleniyor

Ortada gizli sakli , belge bilgi gerektiren bir sey yok .. ama komisyon almakla itham etmek tarik ya da selcuk konusundan bambaska bir itham

Suc kapsamlari dahi farkli , biri hakaret oteki iftira sucu .. o yuzden bu tip soylemlere son veriniz . Keza senin bahsettigin hakaret soylemlerine de son vermek gerekiyor , bu da dogru

Fakat ayni durum degiller
aynı suc demedim zaten ama cezaları benzer
eger tum yazılanlar dava konusu olursa tarık camdal postlarının daha cok ceza alacagından emin olabilirsin

Evet cunku sayica fazladir . Bu tip iftira ve hakaretler yol oldu . Insanlarda "aman ne var ki alti ustu forum.." diyorlar ama durum oyle degil .. ugrassalar bas agritirlar muhattaplari

szalai hem yaşşlı hem de golcü değil elmander kadar mücadeleci olduğunu da sanmıyorum

Evet cunku sayica fazladir . Bu tip iftira ve hakaretler yol oldu . Insanlarda "aman ne var ki alti ustu forum.." diyorlar ama durum oyle degil .. ugrassalar bas agritirlar muhattaplari
evet ama diger taraftan elestirinin etkili olması icin mizah ve alay gerekir ve olmalıdır da. ama aradaki cizgi cok ince ve forumdaki cogunluk genc ve heyecanlı.

Adam adama oynamak daha iyi bir mention daha attı ya
Bence kesin bir bildiği vardır durup dururken böyle bir şey yazacağını sanmam. 'Adam adama' diye özellikle belirtmiş. Bizimkiler özellikle genç oyuncular diye vurgu yapmıştı. Szalai 31-32 yaşında o yüzden pek sanmıyorum ama pivot forvet eksikliğimiz var olursa şaşırmam. Macar topçu Terim böyle oyuncuları sever.Adam diye arattım baktım geçen gün Napoli fazla forma şansı bulamayan Adam Ounas'ı kiralık gönderecek diye haberler vardı. Ounas orta saha ama acaba ilgimiz var mıdır?

Bazılarının gözlerinde forvet hasreti görüyorum...

Serdar aziz icin 10 milyon teklif etmiş arap kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt