Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.013
- 781
- 388
Dün behzat uygurun verdiği duyuma göre szalai geliyormuş. Allah korusun
behzat uygur alanı fısıldamamışmıydı dün yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün behzat uygurun verdiği duyuma göre szalai geliyormuş. Allah korusun
aynı suc demedim zaten ama cezaları benzerSon donemde forumu basan bir anti Gs li grup inatla hocaya oynuyorlar
Ft yi sevmiyor olmam su an onu yipratmanin bir mantik icerdigini dusunmemi gerektirmez
Tarik elestiriliyorsa bunun sebebi bir hirsizlik vb degil , performansi yok haybeye para aliyor diye soyleniyor
Ortada gizli sakli , belge bilgi gerektiren bir sey yok .. ama komisyon almakla itham etmek tarik ya da selcuk konusundan bambaska bir itham
Suc kapsamlari dahi farkli , biri hakaret oteki iftira sucu .. o yuzden bu tip soylemlere son veriniz . Keza senin bahsettigin hakaret soylemlerine de son vermek gerekiyor , bu da dogru
Fakat ayni durum degiller
benim bilidğim o kadar ağır bir oyuncu değil tersine hava topları kötü.
Adam adama oynamak daha iyi bir mention daha attı yabehzat uygur alanı fısıldamamışmıydı dün yav
benim bilidğim o kadar ağır bir oyuncu değil tersine hava topları kötü.
haberi sallamış olabilirler mi yada saçma sapan bir adamla mı konuştular?
evet ama diger taraftan elestirinin etkili olması icin mizah ve alay gerekir ve olmalıdır da. ama aradaki cizgi cok ince ve forumdaki cogunluk genc ve heyecanlı.Evet cunku sayica fazladir . Bu tip iftira ve hakaretler yol oldu . Insanlarda "aman ne var ki alti ustu forum.." diyorlar ama durum oyle degil .. ugrassalar bas agritirlar muhattaplari
Bence kesin bir bildiği vardır durup dururken böyle bir şey yazacağını sanmam. 'Adam adama' diye özellikle belirtmiş. Bizimkiler özellikle genç oyuncular diye vurgu yapmıştı. Szalai 31-32 yaşında o yüzden pek sanmıyorum ama pivot forvet eksikliğimiz var olursa şaşırmam. Macar topçu Terim böyle oyuncuları sever.Adam diye arattım baktım geçen gün Napoli fazla forma şansı bulamayan Adam Ounas'ı kiralık gönderecek diye haberler vardı. Ounas orta saha ama acaba ilgimiz var mıdır?Adam adama oynamak daha iyi bir mention daha attı ya
Lovera Arjantinde oynuyormuşLovera işte
Çünkü iyi topçularda komisyon dönmez. Zaten iyi paraya giderler
Lovera Arjantinde oynuyormuş
Serdar aziz icin 10 milyon teklif etmiş arap kulübü