Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.818
- 23.367
- 3.723
239 Sayfanın Özeti: ABV Cengiz! Forvet Alın! Forvet Yok. Forvet yok demiş miydim? Nerde kaldı forvet? Kaç para ulan 1 forvet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sERGEN ve karagöz yiğit bir yok olsa şu forumdan forumun kalitesi direk artacakBu yiğit karagöz ün twitlerini, küfürlerini, fikirlerini paylaşmak zorunda mısınız? Burası sizin ergen WhatsApp grubunuz değil.
Jelibonlari gomuyon mu Ercan ?200 sayfadır geyik muhabbeti var
Galatasaray Düşmanlarının .........
Gomuyorum yermisin sendeJelibonlari gomuyon mu Ercan ?
İlişkiniz gayet iyi gibi. Neden WhatsApp dan devam etmiyorsunuz?İyi yorumları da var
Yüzlerce sayfa okuyoruz, okuduğumuz şeyler bi kaç kişinin geyik mesajlaşmaları.. Ne ara bu forumun kalitesi düştü böyle...sERGEN ve karagöz yiğit bir yok olsa şu forumdan forumun kalitesi direk artacak
Güzel bir fikir aslında.İlişkiniz gayet iyi gibi. Neden WhatsApp dan devam etmiyorsunuz?
Ahaha bunu söyleyen de 2012deki deniz sekili profil fotolu facebook hesabına arkadaşlık istegi gönderen sen misin:d sevilmek ya da ilgi çekmek gibi bi derdin varsa forumda benle ilgili takıntılarını bırak.çünkü zerre umrumda değilsin.bos teneke.artik çok oldunsERGEN ve karagöz yiğit bir yok olsa şu forumdan forumun kalitesi direk artacak
Engellemeyi deneyelim. Bomboş insanlarsınız!Güzel bir fikir aslında.
Beyler YK Fan WhatsApp grubu kuruyorum.
Bana PM ile tel no attın
Engellemeyi deneyelim. Bomboş insanlarsınız!
Böyle değildi. Siz gelince bu hale geldi..Bu forum hep böyleydi.gidin haber bulun konuşalım.fatih terimin 3 forveti işaret ettiği gibi bi video getirin.babel fulhamla anlaşmış mesela.onu yazın.yok millet egleniyo hem nöbette vakit geçiriyor.bi zahmet rahat bırakın oto boka alınmak yerine