- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Ben 8 senedir burdayim.sen de ben de engellisin.nedenini de hatırladım şimdi.byBöyle değildi. Siz gelince bu hale geldi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben 8 senedir burdayim.sen de ben de engellisin.nedenini de hatırladım şimdi.byBöyle değildi. Siz gelince bu hale geldi..
Internetteki hamlelerine dikkat etmemen beni üzüyor Hakanmodlar el atalim
Haraslin Galatasaray harika bir seçenek demiş başkanla görüşücez demiş Twitterda dolanıyor hadi inşallah ya
Çocuk gibi alıngan tipler ve rahatsızlar nerden turedibu kraliçe üyeler nerden çıktı yew
Çocuk gibi alıngan tipler ve rahatsızlar nerden turedi
Sövmüştüm sana. Pişman değilim. Aynı küfürleri her an her saniye hak ediyorsunuz.. 8 senedir burdaymış.. Forumun ilk zamanlarından beri burdayım ben. 10 seneyi geçmiştir. Başlarda sesin çıkmıyordu. Sonradan şimardın..Ben 8 senedir burdayim.sen de ben de engellisin.nedenini de hatırladım şimdi.by
.Arkadaslar konudan sapmayalım, transfer konusmaya devam edelim.
YÖNETİM
De get.sövdüğünü hatırlamıyorum ama muhtemelen boş bi mevzudur.benim foruma üye olmam bile olayliydi.neyse nöbetin tadını çıkarmaya bak insanlara dalasmak yerineSövmüştüm sana. Pişman değilim. Aynı küfürleri her an her saniye hak ediyorsunuz.. 8 senedir burdaymış.. Forumun ilk zamanlarından beri burdayım ben. 10 seneyi geçmiştir. Başlarda sesin çıkmıyordu. Sonradan şimardın..
kaynak
Evet konuya dönelim
Koskoca Galatasaray, Benficayı 3 senedir sakat olan Emre Taşdemir ve Benficanın 16 sıra gerisindeki takımın stoperi Marcão ile eleyeceğini sanıyorsa durum vahim. Hele hele buna sırf hoca onay verdi diye sevinen taraftarların durumu dahada vahim. Hayırlı olacağını sanmıyorum.