Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kestane fener de durum ne,kadıköyden gelenler haber versin

Babel'i biz alsaydik keske cok ucuza gitmis adam

Geriden okuyarak geliyorum Fatih hoca resmen iki değil 3 istiyorum yönetim rezil kepaze alamıyor demeye getirmiş

kestane fener de durum ne,kadıköyden gelenler haber versin

Ve söz saraçoğlu’nda...

EE5FAC70-1098-49B5-973B-5E1E78FCEB8A.webp

Geriden okuyarak geliyorum Fatih hoca resmen iki değil 3 istiyorum yönetim rezil kepaze alamıyor demeye getirmiş
fatih terimin 3 forvet dediği o videoyu ben koydum da 2 geyik yaptık diye sıkılanlar tek bi kelam etmedi hoca 3 forvet demiş diye...anca örgü örecekler forumda

Hakan Şükür ,ilie jardel, serkan aykut ,Arif, marcio Necati, Ümit Karan ,baroş ,elmander, burak ,Drogba,podolski Gomis

Şimdi forvet yok işe bak

Galatasaray Düşmanlarının .........

Babel büyük kayıp tinerciler için fiko resmen soktu kazığı Şenol satilmamali diyordu
Babel bunları taşıyan adamdı bu yıl

fatih terimin 3 forvet dediği o videoyu ben koydum da 2 geyik yaptık diye sıkılanlar tek bi kelam etmedi hoca 3 forvet demiş diye...anca örgü örecekler forumda

Hacı içim kan ağlıyor bizim seviyemizdeki takımın forveti ölüsü benzema ayarında olması lazım ulan dünyada varmı böyle taraftar yemin ediyorum iki tane top clas forvet olsun dünyayı dize getiririz orta saha falan bitik diyorlar forvetin yok oyunu tutamıyorsun adam akıllı forvetin olsa orta sahan rahatlar kanatların asist kasar ana işimiz beyinsiz cengizle minibüsçüye kaldı getirsinler Haldun Reis-i anasını ağlatır transferin

Memlekette yıldız oyuncu kalmadı gide gide.
Ne guzel iste, darisi diger yillik 3-4m kazanan futbolcularin basina. Kuluplerimiz ve uc buyukler dahil potansiyelli genc oyuncularin pesine dusmeli. Artik degisim zamani. Yildiz oyunculari takimda gormek isterim ama bu yildizlara gereksiz yuksek bonservis ve yillik ucretleri oduyoruz. Ustelik 1 sene sonra performanslari baya dusuyor. Kasimpasa cok guzel bir ornek. Marcao gibi daha fazla transferler yapilmali. Ilk 11de 3-4 28+ tecrubeli oyuncu oynatirsin yanlarina da genc, potansiyeli olan dusuk maliyetli oyuncular monte edersin. Iste ozaman avrupa'daki takimlarin ve insanlarin bizim lige olan bakis acilari degisir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt