Erhan Karkucak
Tecrübeli Üye
- 26 Kasım 2008
- 5.556
- 836
- 1.708
Geliyor renktaş. Adebayo Akinfenwa...Bende nerde kaldı diyordum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geliyor renktaş. Adebayo Akinfenwa...Bende nerde kaldı diyordum.
Maşallah hangi mandıra dan buBunu alalım. 5 tane forvet çıkar bundan...Volkan'ın ünvanını da ekarte eder.
Ekli dosyayı görüntüle 37294
fatih terimin 3 forvet dediği o videoyu ben koydum da 2 geyik yaptık diye sıkılanlar tek bi kelam etmedi hoca 3 forvet demiş diye...anca örgü örecekler forumdaGeriden okuyarak geliyorum Fatih hoca resmen iki değil 3 istiyorum yönetim rezil kepaze alamıyor demeye getirmiş
Forvet olsun, çamurdan olsun renktaş. Hiç yoktan iyidir. Göbeğiyle bile şut çeker bu adam.Maşallah hangi mandıra dan bu
çöpJules Keita - Oyuncu profili 18/19
Esat Mala - Oyuncu profili 18/19
Bu ikisi de söylentilerde geçiyor.
fatih terimin 3 forvet dediği o videoyu ben koydum da 2 geyik yaptık diye sıkılanlar tek bi kelam etmedi hoca 3 forvet demiş diye...anca örgü örecekler forumda
Ne guzel iste, darisi diger yillik 3-4m kazanan futbolcularin basina. Kuluplerimiz ve uc buyukler dahil potansiyelli genc oyuncularin pesine dusmeli. Artik degisim zamani. Yildiz oyunculari takimda gormek isterim ama bu yildizlara gereksiz yuksek bonservis ve yillik ucretleri oduyoruz. Ustelik 1 sene sonra performanslari baya dusuyor. Kasimpasa cok guzel bir ornek. Marcao gibi daha fazla transferler yapilmali. Ilk 11de 3-4 28+ tecrubeli oyuncu oynatirsin yanlarina da genc, potansiyeli olan dusuk maliyetli oyuncular monte edersin. Iste ozaman avrupa'daki takimlarin ve insanlarin bizim lige olan bakis acilari degisir.Memlekette yıldız oyuncu kalmadı gide gide.
TamamŞu Belhanda gitsin başka bisey istemiyorum.