Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
malinovskyi 10 a filan birakirlar mi acaba. Fernandoyu 6-7 ye itelesek donk- malinovsky daha iyi ikili olur.
mutlaka oyuncu havuzu vardır elimizde uygun maliyetli faydalı biri getirilir zor değil bunlarla yürümüyor çünkü gelecek adamdan ümidimiz olur en azından...Fernando giderse yerine kimi getirebiliriz? Simdi hemen yardim edebilecek ve fiyati fazla olmayan adamlar agacda büyümüyordur.
Avrupanın dev klüpleri o bölgede atletik siyahi oyunculara yöneldi.Ndiaye’nin biraz zeki olanını bulacağız.Ben ortasahada press gücüyle adam yiyen oyuncular istiyorum.Bizim ortasaha rakibe basana kadar cezahasına geliyor adamlar.Fernando ve Donk rakibi geride karşılıyor.Ndiaye ise biraz yapmaya çalışıyorBelhanda ise denediğinde sadece rakibe faul kazandırıyor.Kısacası ligin içinden geçmek ve avrupada mücadele edebilmek için ortasahayı tamamen dinamik oyunculardan kurmalıyız ve sezon sonu tamamen değiştirmeliyiz.Fernando giderse yerine kimi getirebiliriz? Simdi hemen yardim edebilecek ve fiyati fazla olmayan adamlar agacda büyümüyordur.
Belli miymis?
Umutlanmali miyiz
Umutlanmali miyiz
Gene kandirmislar adami.
Umutlanmali miyiz
Umutlanmali miyiz