Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.610
- 109.449
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olmasına olur ama pahalıya patlar ben uygun yollu olur diye bunları önerdimEsiti ve Fuchsa yorum yapamamda, ama Ofori baya bos oyuncu. VFB ikinci ligdeyken maclarina bakiyordum ve orda bile fazla is yapamiyordu. Adami öylesine satin alma opsiyonu MLS yollamadilar, ama New York almadi bili Oforiyi.
Kranevittere baktim, Zenitde fazla oynayamiyor. Belki o alternatif olabilirmi? Eski Arjantin milli oyuncusu, daha yas 25 ve ruslarinda yabanci siniri var. Belki onun yerine daha iyi birini almayi isterler ve adam zamaninda FM de hayvan gibi futbolcu oluyordu.![]()
te allahimMuhabir: "Taraftar forvet transferi bekliyor."
Mustafa Cengiz: "İnşallah olacak." (Beyaz TV)
Muhabir: "Taraftar forvet transferi bekliyor."
Mustafa Cengiz: "İnşallah olacak." (Beyaz TV)
AA inceden mesajı vermiş - çok tehlikeli
Marcao açıklanalı 1 hafta olacak, Alan bitseydi hemen takıma katılmasa bile açıklanırdı... Sonunda Doukara ve Demba Ba gelecek gibi
Marcao açıklanalı 1 hafta olacak, Alan bitseydi hemen takıma katılmasa bile açıklanırdı... Sonunda Doukara ve Demba Ba gelecek gibi
Malın teki
hoca 3 işaret etti bizimkilerin 3 forvet alıncak diye sevindiğini görünce 2 forvet 1 ortasaha diye belirtti ama inşallah dediğin gibi olur 3 forvet,1 ortasaha,1 stoper...Hoca Garry Rodriguez'i yani açık oyuncularını da forvet olarak değerlendiriyor.
Yani:
2 Santrafor + 1 Açık = 3 Forvet
İki santrafordan biri Alan, diğeri de ileride para da kazanılabilecek bir oyuncu olacak sanırım.
Hepsi değilFransadan getirseler bari forveti. O ligden gelen her futbolcu işimize yaradı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi