Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhabir: "Taraftar forvet transferi bekliyor."
Mustafa Cengiz: "İnşallah olacak." (Beyaz TV)

Esiti ve Fuchsa yorum yapamamda, ama Ofori baya bos oyuncu. VFB ikinci ligdeyken maclarina bakiyordum ve orda bile fazla is yapamiyordu. Adami öylesine satin alma opsiyonu MLS yollamadilar, ama New York almadi bili Oforiyi.

Kranevittere baktim, Zenitde fazla oynayamiyor. Belki o alternatif olabilirmi? Eski Arjantin milli oyuncusu, daha yas 25 ve ruslarinda yabanci siniri var. Belki onun yerine daha iyi birini almayi isterler ve adam zamaninda FM de hayvan gibi futbolcu oluyordu. :D
olmasına olur ama pahalıya patlar ben uygun yollu olur diye bunları önerdim :) ayrıca bu ofori bence iyi oyuncu bazen gittiğin takımda kimya tutmuyor ndiayenin ilk geldiğinde verdiği performansı verebilir diye düşünüyorum şut deniyor bizim ortasaha üçlüsü (belhanda,ndiaye,fernando) şut özürlüsü,pasları gayet iyi tempolu uyum sağlarsa yaşı genç iyi kazanç olur bence gözden düşmüşken biliyorum video kriter değil ama video attım orda bidaha izle attığı pasları,çektiği şutları saydığım isimlerden kim yapar bizde önlibero bu adam bide..

Çok durağan bir orta sahamız var.. Fernandoyu bu yıl hiç beğenmiyorum badou toplu oyunda yetersiz daha hızlı oynamalı belhanda malumunuz ayarsız 1 maç iyi 3 maç kötü.. Top çıkaramıyoruz geriden orta sahamız temposuz kalıyor..
Şu durumda fernando veya belhanda ederi veriliyorsa gönderilebilir..

Marcao açıklanalı 1 hafta olacak, Alan bitseydi hemen takıma katılmasa bile açıklanırdı... Sonunda Doukara ve Demba Ba gelecek gibi

Hoca Garry Rodriguez'i yani açık oyuncularını da forvet olarak değerlendiriyor.
Yani:
2 Santrafor + 1 Açık = 3 Forvet

İki santrafordan biri Alan, diğeri de ileride para da kazanılabilecek bir oyuncu olacak sanırım.
hoca 3 işaret etti bizimkilerin 3 forvet alıncak diye sevindiğini görünce 2 forvet 1 ortasaha diye belirtti ama inşallah dediğin gibi olur 3 forvet,1 ortasaha,1 stoper...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt