Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Bu Lienhart sabah kalktiginda instagram hesabinin bombalandigini gorunce boyle tepki verecek galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera(2 latine dahil değil) linnes ozan marcao nagatomo (1 asyalı) ndiaye stefan johanssen oliver torres alan tetteh feghouliTakımda random 2 latin amerikalı, 4 kuzey avrupalı, 3 Afrikalı, 1 Türk, 1 de İspanyol olsa nasıl olurdu sizce? Bakın rasgele bu profilde oyunculardan kurulu takım kuralım, şampiyon oluruz. Örnek ilk 11 inizi bekliyorum, gece uzun gece soğuk beyler. Isınalım az yanaşın haydi![]()
Stoper haberi yalan
Instagram hesabından herhangi bir açıklama yok.
Isim olarakta uyumlu duruyorYalnız medyada geçen isimler doğruysa seneye
Muslera
Linnes Lienhart Marcao Nagatomo
Fegouli Fernando Belhanda Heraslin
Alan tetteh
Hey yavrum heyy
Ozan lienhart takasi yapmis olma ihtimalimiz ?
Ozan büyük ihtimalle ya Roma yada Stuttgart'a gidecek. Stuttgart ilgisi kesin.Ozan lienhart takasi yapmis olma ihtimalimiz ?
Bu kadar bebe nin aynı anda tutacağını garantisi var mı? Ne verecekleri belli değil sonuçta. Devre arası şampiyonluk şansımız hala yüksek iken böyle bir riske girilir mi?Yalnız medyada geçen isimler doğruysa seneye
Muslera
Linnes Lienhart Marcao Nagatomo
Fegouli Fernando Belhanda Heraslin
Alan tetteh
Hey yavrum heyy
Takımda random 2 latin amerikalı, 4 kuzey avrupalı, 3 Afrikalı, 1 Türk, 1 de İspanyol olsa nasıl olurdu sizce? Bakın rasgele bu profilde oyunculardan kurulu takım kuralım, şampiyon oluruz. Örnek ilk 11 inizi bekliyorum, gece uzun gece soğuk beyler. Isınalım az yanaşın haydi ?
8 macta toplamda 110dk sure almis ne anlatiyonBen bu Lienhart transferine 10% doğruluk payı veriyorum
Herif sakatlıktan dönmüş kendini kanıtlamak istiyor. Freiburg yetiştirme açıdan çok iyi kulüb. Bunu bırakıp yedek riskini göze almaz GS de.
Bukadar kesin dil ile mesaj atıyorsa, kesin İnsta ya da atatrdi. Kanımca hacklendi.