Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aramızda bir moderatör arkadaş var. Kendini bilir o. Sende okuma yazma yok mu evladım? Balotelli kap yazdığım için 2 gün ceza vermiş Birazcık beynin olsa daha 1 sayfa önce Balotelli'nin ne işi var İstanbul'da, yalan yazdığımı görürdün.

Garezin mi var senin çocuk bana? O Balotelli mesajından sonra birisi mal yazmış bana. Adam hala burada duruyor. Ben birine mal bile demediğim halde ban atıyorsun. Yavrum sen

Ha bu arada modlar gelip burada ''giberim'' yazıp ceza almıyor. Ben de bundan sonra giberim. :asd:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seni ekibe transfer ediyorum
Dl236RgX0AEW8sr.jpg

freiburglu çoğu oyuncunun twitter hesabı yok yalnız doğru düzgün

Hesap buyuk ihtimal fake yani dagilabilirsiniz

Nerede kalmistik? Evet forvet transferinde.

Zaten ozan dışında özel olan tek alt-yapı oyuncumuz yunustur atalaydir şişirme adamlar hele hele celil bomboş

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben Atalay ve Abdussamed Karnuçu ikilisinden de ümitliyim. Zaten Ozan 'ın bu takımdan en azından 1.5 sene daha kalmasını sağlayıp Atalay-Mustafa ve Abdussamed 'i bir şekilde A takıma dahil edebilirsek bizim açımızdan muazzam olur

Marcao 'dan sonra Tetteh-Lienhart ve Angulo gibi adamların isminin çıkması çok güzel, inşallah bundan sonra da hep böyle oyuncularla ilgileniriz

BvB gibi ilginç bir takım çıkarabiliriz ortaya 1-2 sene içerisinde ...

Aramızda iqsu düşük bir moderatör arkadaş var. Kendini bilir o. Sende okuma yazma yok mu evladım? Balotelli kap yazdığım için 2 gün ceza vermiş düşük iqlu arkadaşımız. Birazcık beynin olsa daha 1 sayfa önce Balotelli'nin ne işi var İstanbul'da, yalan yazdığımı görürdün.

Garezin mi var senin çocuk bana? O Balotelli mesajından sonra birisi mal yazmış bana. Adam hala burada duruyor. Ben birine mal bile demediğim halde ban atıyorsun. Yavrum sen aptal mısın?

Ha bu arada modlar gelip burada ''giberim'' yazıp ceza almıyor. Ben de bundan sonra giberim. :asd:

Berke bir dur allasen zaten ortalik karisik

Ben Atalay ve Abdussamed Karnuçu ikilisinden de ümitliyim. Zaten Ozan 'ın bu takımdan en azından 1.5 sene daha kalmasını sağlayıp Atalay-Mustafa ve Abdussamed 'i bir şekilde A takıma dahil edebilirsek bizim açımızdan muazzam olur

Marcao 'dan sonra Tetteh-Lienhart ve Angulo gibi adamların isminin çıkması çok güzel, inşallah bundan sonra da hep böyle oyuncularla ilgileniriz

BvB gibi ilginç bir takım çıkarabiliriz ortaya 1-2 sene içerisinde ...
Eğer ki gerçekten geleceğimizi kurtaracak hamleler yapiliyorsa 2 sene şampiyon olmamaya ben razıyım 2 sene şampiyon olmayalim ama 10 seneye ambargo koyalım

Zaten ozan dışında özel olan tek alt-yapı oyuncumuz yunustur atalaydir şişirme adamlar hele hele celil bomboş

Atalay’ı unutmuşum iyi hatırlattın. Ben buna katılmıyorum ama Yunus ve Celil konusunda hemfikiriz. Yunus yetenekli ama korkak görünüyor. Hazırlık maçı olsa dahil beni hayal kırıklığına uğrattı.Tekrar Atalay’a gelirsek eğer kendi yaşıtları itibari ile Ozan’dan sonra en iyi genç diyebiliriz. Orta saha da özellikle biraz daha ilerde oynadığında çok etkili oluyor. İş disiplinide oluşursa fiziken geliştirirse oda iyi yerlere gelir.

Uymak yerine Stoper araştırması...

Buna futbol aşkı diyoruz

yuh gercekten instada begenmis mi

edit: yuh gercekten instada tagged yapmis mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt