Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_4514.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar Transfer Raporu Özel bölümü az sonra başlıyor.

"Lienhart Galatasaray ya geliyor mu ?"
1500x500.webp

Niye hala stoper alıyoruz: )) Bi de şu genç oyuncu kontenjanını ön taraflarda kullansak da stopere takımı organize edecek Ujfalusi tarzı bir adam alsak keşke. Genç oyuncu olayını en olmayacak mevkide kullanıyoruz enteresan gerçekten.

Bu takımın öyle 1-2 transferle şampiyon olacağına inanıyor musun gerçekten ?

Zaten dediğin gibi bu heriflerin öyle doğrudan şampiyonluğa etki edecek adam almalarına imkan yok ...

Yahu ne bir ikisi yazmışım ya oraya kadroyu...
Kurduğum kadroda 4 tane transfer yapılması gerektiğini söylüyorum.
kanat,ofansif orta saha,stoper,forvet
buralara gerekli kaliteli oyuncular alınsın şampiyonluğun en büyük adayı oluruz.

Ama şu konuda haklısın bizim çapsız yönetim bunu beceremez.
Fakat kesinlikle bu transferlerin zor olduğunu düşünmüyorum.
Başımızda adam gibi işi bilen yöneticiler olsun çok rahat alınır bu tarz oyuncular.
Ama başımızdakiler olunca zor oluyor tabiki.

Şu Philipp Lienhart gelirken yoldan Benjamin Tetteh 'i de alıp gelsin ...

Yanlız konuşulan isimlerin içinde en yaşlısı Alan. Diğerleri hep 22 yaşında. Eğer söylenilen adamlar gelirse çok enteresan bir yapılanmaya gidiyoruz demektir.Alt yapıdakilerle beraber harmanlanabilirler 96-2000 sezonu gibi.Bu yapılanma ile ilgili ben kendi adıma en az 2 sene bekleyebilirim. Yeter ki şu içi geçmişlerden vazgeçelim.Özellikle alt yapıda ki Mustafa Kapı ve gelirse Benjamin Tetteh çok ayrı futbolcular olabilirler.

Yanlız konuşulan isimlerin içinde en yaşlısı Alan. Diğerleri hep 22 yaşında. Eğer söylenilen adamlar gelirse çok enteresan bir yapılanmaya gidiyoruz demektir.Alt yapıdakilerle beraber harmanlanabilirler 96-2000 sezonu gibi.Bu yapılanma ile ilgili ben kendi adıma en az 2 sene bekleyebilirim. Yeter ki şu içi geçmişlerden vazgeçelim.Özellikle alt yapıda ki Mustafa Kapı ve gelirse Benjamin Tetteh çok ayrı futbolcular olabilirler.
Zaten ozan dışında özel olan tek alt-yapı oyuncumuz yunustur atalaydir şişirme adamlar hele hele celil bomboş

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Keyfinizi kaçırmak istemem, AMA
Lienhart'in Twitter hesabı varsa .. Freiburg resmi hesabı niye ona mention atmıyor da sadece ismini yazıyor ?

~ İsthirbarat ekibin çalışmaları sürüyor ~
Screenshot_20190112-235439~2.webp
Screenshot_20190112-235413~2.webp

Hoca içi geçmişlerden bıktı demekki hep genç isimler çıkıyor gayet güzel kadro ne kadar değişirse o kadar iyi...

Muslera
Linnes ozan maicon nagatomo
Mariano marcao lienhart badou
Feghouli fernando

Fatih hoca zaten genc alacagiz demişti.dogru olan ve olmasi gereken budur

Beyler fake olma ihtimali çok yüksek adam neden instagramdan yazmasın 300 kisilik hesaptan yazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt