Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.188
- 24.210
- 3.093
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende bı çay koyayım bariKahve yaptım geldim. Takipte kalın. Teyit gelince Kırmızı verilecek.

Terim ile menajer transferlerine tombala cekip, Scout transferleri yapiyoruz. Dogru olan buHamleler müthiş
Zeneli
Macrao
haraslin
Tehteh
Galatasaray Düşmanlarının .........
Scoutig çalışıyorTerim ile menajer transferlerine tombala cekip, Scout transferleri yapiyoruz. Dogru olan bu
Bu takımın öyle 1-2 transferle şampiyon olacağına inanıyor musun gerçekten ?
Zaten dediğin gibi bu heriflerin öyle doğrudan şampiyonluğa etki edecek adam almalarına imkan yok ...
Zaten ozan dışında özel olan tek alt-yapı oyuncumuz yunustur atalaydir şişirme adamlar hele hele celil bomboşYanlız konuşulan isimlerin içinde en yaşlısı Alan. Diğerleri hep 22 yaşında. Eğer söylenilen adamlar gelirse çok enteresan bir yapılanmaya gidiyoruz demektir.Alt yapıdakilerle beraber harmanlanabilirler 96-2000 sezonu gibi.Bu yapılanma ile ilgili ben kendi adıma en az 2 sene bekleyebilirim. Yeter ki şu içi geçmişlerden vazgeçelim.Özellikle alt yapıda ki Mustafa Kapı ve gelirse Benjamin Tetteh çok ayrı futbolcular olabilirler.
Yanlız konuşulan isimlerin içinde en yaşlısı Alan. Diğerleri hep 22 yaşında. Eğer söylenilen adamlar gelirse çok enteresan bir yapılanmaya gidiyoruz demektir.Alt yapıdakilerle beraber harmanlanabilirler 96-2000 sezonu gibi.Bu yapılanma ile ilgili ben kendi adıma en az 2 sene bekleyebilirim. Yeter ki şu içi geçmişlerden vazgeçelim.Özellikle alt yapıda ki Mustafa Kapı ve gelirse Benjamin Tetteh çok ayrı futbolcular olabilirler.
Haluk yürekli bundesligadan stoper demişti hatırlayan?